Tulevia kilpailuja

Järjestämme lukuvuoden aikana turnauksia ja kilpasarjoja useista lajeista. Seuraavana vuorossa ovat E-sports ja voimailu. Kilpailuissa on erillinen osallistumismaksu ja niihin voi osallistua, vaikka ei olisi CampusSportin jäsen. Turnauksissa on lajista riippuen erikseen harraste- ja kilpasarja. Lisätietoa kilpailuista sekä kevään kilpailukalenterin löydät Kilpailut-sivulta.

E-Sport
Milloin: Lohkovaiheen pelit 7. ja 14.2.2020. Pudotus- ja mitalipelit 28.2.2020. Pelit pelataan klo 10-17 välisenä aikana.
Missä: Publicum (Assistentinkatu 7), luokkahuone Pub126.
Lisätietoja: Pelipäivinä pelataan sekä NHL- että FIFA-turnaukset (PS4). Pelaaja voi osallistua molempiin tai vain toiseen lajiin. K
Kilpailumaksu: 7€/henkilö.
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.1.2020.

Voimailu
Lajit:
Leuanveto: 1. Normaali, eli maksimi toistomäärä omalla kehon painolla. 2. Lisäpainolla, eli yksi toisto maksimilla lisäpainolla.
Penkkipunnerrus: 1. Sotilaspenkki, eli maksimi toistomäärä oman kehon painoa vastaavalla painolla. 2. Maksimi, eli yksi toisto maksimilla lisäpainolla.
Jalkaprässi: Maksimitoistomäärä, miehet 150kg:n ja naiset 100kg:n vastuksella.

Milloin: 12.2. 2020 klo 16-18 välisenä aikana.
Missä: Formis-kuntosalilla (Ajurinkatu 2/Läntinen Pitkäkatu 25, Turku).
Lisätietoja: Voit osallistua joko yhteen tai useampaan lajiin. Miesten ja naisten sarjat erikseen.
Viimeinen ilmoittautumispäiväÄ: 5.2.2020.
Kilpailumaksu: 7 €/henkilö.

Ilmoittaudu kilpailuihin täällä.
Kilpailumme ovat osa CampusSport Cupia, joka on useista eri lajeista koostuva, koko kauden kestävä turnaussarja. Cup on jaettu kahteen osaan, jotka ovat joukkuelajit sekä mailapelien kaksinpeliturnaukset. Cupiin osallistuminen ei ole pakollista, voit hyvin osallistua myös yksittäiseen turnaukseen.

CS 20.1.2020