Uusi online-passi myyntiin maanantaina 1.3.

Maanantaina 1.3. klo 10 tulee myyntiin online-passi, joka on voimassa 1.3.-14.3.2021. Passilla saa käyttöoikeuden CampusSportin suljetussa Facebook-ryhmässä streamattaviin online-tunteihin. Online-passi oikeuttaa ainoastaan online-tuntien katsomiseen mainittuna ajanjaksona ja sillä ei voi hyödyntää CampusSportin jäsenetuja. Online-tuntien aikataulu löytyy CampusSportin nettisivujen liikuntakalenterista valitsemalla paikaksi ”online-aikataulu”.

Online-passin hinta on opiskelijoille 15 euroa ja henkilökunnan jäsenille ja jatko-opiskelijoille 20 euroa. Ainoastaan turkulaisten korkeakoulujen läsnäolevaksi ilmoittautuneet opiskelijat ja henkilökunta voivat ostaa passin. Online-passin voit lunastaa verkkokaupastamme.

Online-tunnit striimataan suljettuun Facebook-ryhmään, johon liittyäksesi sinun tulee toimia seuraavasti:
1. Lähetä liittymispyyntö Facebookista löytyvään ”CampusSport online classes” -ryhmään (suora linkki: https://www.facebook.com/groups/2849599928618483)
2. Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@campussport.fi otsikolla ”Facebook-ryhmä” ja kerro viestissä seuraavat asiat:
– koko nimesi
– korkeakoulun sähköpostiosoitteesi
– Facebook-tili, jolla lähetit liittymispyynnön

Lisäämme käyttöoikeuden Facebook-ryhmään, kun online-passiostosi on tarkistettu maksujärjestelmästämme. Aiemman online-passin (voimassa 8.2.-28.2.2021) ostaneet poistetaan ryhmästä tiistaina 2.3., mikäli he eivät ole maksaneet uutta passia. Uuden passin voi toki maksaa myöhemminkin, mutta siinä tapauksessa yllä mainitut liittymistoimenpiteet täytyy tehdä uudelleen.

CampusSportin muiden palveluiden toteutumisesta maaliskuussa ilmoitetaan myöhemmin, kun alueelliset viranomaiset ovat tiedottaneet hallituksen uusien linjausten vaikutuksista Varsinais-Suomeen.

CS 26.2.2021