Vastauksia syksyn palautteisiin

Toteutimme syksyllä 2019 palautekyselyn, ja saimme noin 200 vastausta. Kiitos kaikille vastanneille!

CampusSportin palveluiden yleisarvosana oli 4,15 (asteikolla 1-5). Olemme lukeneet kaikki annetut palautteet ja pyrimme puuttumaan mahdollisiin epäkohtiin ja kehittämään toimintaamme niiden pohjalta. Aiempien kyselyiden tapaan haluamme vastata julkisesti osaan palautteista.

Kannattaa tarkistaa löytyykö vastaus palautteeseesi FAQ-sivulta, jonne on koottu vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin liikuntamaksuista, kuntosaleista, ohjatusta liikunnasta ja palloilusta, kursseista sekä vakiovuoroista.

Naisten sali tai enemmän vuoroja naisille.
Meillä on paljon käyttäjiä ja jotta pystymme tarjoamaan vastiketta maksetulle jäsenyydelle, pidämme tarjontamme avoimena kaikille käyttäjillemme. Joissain palloilulajeissa vuoroja järjestetään erikseen miehille ja naisille, mutta ainoastaan fyysisen kokoeron vuoksi, jotta vuoroilla olisi jokaisen turvallista pelata. Se, että emme esimerkiksi erikseen tarjoa jollekin tietylle sukupuolelle suunnattua kuntosalia edistää palveluidemme yhdenvertaisuutta, kun ketään ei suljeta niiden ulkopuolelle.

Iskerissä [sulkapallo]kentät voisivat olla valmiina sinne tullessa.
Iskerissä ei ole sulkapallovuorojen aikana henkilökuntaa, joten valmistelutöitä ei ole mahdollista tehdä etukäteen.

Pumppitunnille on mahdotonta päästä, koska ne ovat heti täynnä ja niitä on vain muutama viikossa.
Pumppia tarjotaan viitenä päivänä viikossa, eli enemmän kuin muita ryhmäliikuntatunteja. Tunnit tulevat varattaviksi sähköisessä järjestelmässä 7 vuorokautta ennen tuntia. 30 prosenttia tuntien paikoista jaetaan saapumisjärjestyksessä paikan päällä, eli jos menet hyvissä ajoin paikalle, saat paikan, vaikka et olisi ehtinyt tehdä paikkavarausta netissä.

Educariumilla tavaroita ei voi jättää pukuhuoneeseen, koska ei ole lukittuja kaappeja (lokeroihin ei mahdu työtavarat, esim. kannettava, kun tulee töistä suoraan ja harvoin on oikeanlaista lanttia mukana) ja varkaita liikkeellä. Ovatko varkaat CampusSport-käyttäjiä, ketä muuta tiloihin pääsee?
Educariumilla on valitettavasti syksyn aikana ollut ongelmia varastelun kanssa. Tilassa on CampusSportin lisäksi muitakin käytäjiä, ja kuntosalia lukuun ottamatta kuka tahansa pääsee sisälle tiloihin. Kuntosalikäytävällä on suurempia säilytyslokeroita, jotka voi lukita riippulukolla. Lukkoja saa lainaksi asiakaspalvelutiskiltä. Jos tavarat eivät mahdu säilytyslokeroon, suosittelemme ottamaan ne mukaan liikuntatilaan.

Joukkuelajien alkeiskursseja kaivataan
Keväällä ei järjestetä kursseja joukkuelajeista, mutta olethan huomannut, että tarjoamme aloittelijoille ohjattuja salibandyn, koripallon, lentopallon ja futsalin viikkotunteja? Tunnit löydät liikunta-aikataulusta.

Voisitteko tarjota jotain missä tutustuisi ihmisiin samalla?

Esimerkiksi akrobatian viikkotunneilla sekä ohjatuilla palloiluvuoroilla pääsee puheisiin muiden osallistujien kanssa. Kursseilla liikutaan pidempään samassa porukassa ja muihin osallistujiin on ehkä helpompi tutustua kuin tavallisella viikkotunnilla. Maaliskuussa alkavalla improvisaatiokurssilla tutustuu varmasti muihin kurssilaisiin. Jos toisiin käyttäjiin tutustuminen tunneilla tai kursseilla tuntuu vaikealta, voit olla yhteydessä liikuntatuutoreihimme laittamalla viestiä osoitteeseen tutors@campussport.fi. Tuutorit lähtevät mielellään kanssasi liikkumaan. Lisätietoa Tuutorit-sivulla.

Kaipaisin sukupuolittamatonta pukuhuonetta tai pukuhuonetta muunsukupuolisille/transihmisille.
Valitettavasti kaikissa tiloissamme ei vielä ole sukupuolineutraalia pukuhuonetta, mutta sellainen löytyy Sport Sirkasta ja Formikselta.

Miksi ainoastaan Formiksella on juoksumatto? Voiko sellaisen saada myös Educariumille?
ASAlla on myös kaksi juoksumattoa. Jos Educariumille lisättäisiin juoksumatto, jouduttaisiin poistamaan useampi laite. Tämä lisäisi salin ruuhkaisuutta.

CS 5.2.2020