Via Dolorosa -geokätköilyreitti aukeaa 1.12.

CampusSport on luonut seitsemän erilaista geokätköreittiä ympäri Turkua. Voit etsiä kätköjä yksin tai ystävien kanssa, tarvitset vain älypuhelimen ja kynän. Reittien käyttäminen on täysin ilmaista ja niitä voi käyttää kuka tahansa. Geokätköreitteihin voi tutustua nettisivuilla https://www.campuscache.fi.

1.12.2021 aukeaa Via Dolorosa -reitti, joka vie kätköilijät Ruisrock-festivaalin tunnelmiin. Via Dolorosa on GoCache-reitti, eli se on kevyempi versio virallisesta geokätköilystä. Koko reitti on tarkoitus suorittaa kerralla. Reittien kätköt voivat olla niin fyysisiä purkkeja kuin virtuaalisia kysymyksiä. Reitin suorittamista varten tarvitset GoCache -sovelluksen, jonka voit ladata ilmaiseksi CampusCache-nettisivulta. GoCache -reitit ovat avoinna vain tietyn aikaa. Via Dolorosa -reitti sulkeutuu elokuussa 2022. GoCache-reitit ovat tarjolla vain englanniksi. Tutustu Via Dolorosa -reittiin: https://campuscache.fi/?page_id=1020

Sinun on mahdollista voittaa palkintoja suoritettuasi reittejä. Palkinnot arvotaan GoCache -reittejä suorittaneiden turkulaisten korkeakoulujen työntekijöiden ja opiskelijoiden kesken. Muista kirjoittaa pelinimeksi korkeakoulusi sähköpostiosoite, jotta voimme tunnistaa sinut. Palkintoina on mm. Unican lounaskuponkeja sekä personal trainer -lahjakortteja.

Muut reitit:

CampusSport x TYS
Scenes from Turku
Campus Art
Korppolaismäki
Riddles (aukeaa helmikuussa 2022)
History of Academics (aukeaa huhtikuussa 2022)

CS 1.12.2021