Yhteistyöetu: Sport Science Lab

PÄIVITYS 3.12.2019: Joulukuun demotreenit on valitettavasti jouduttu perumaan.

CampusSport aloittaa yhteistyön Sport Science Lab Turun kanssa! Sport Science Lab (SSL) tarjoaa innovatiivista ja modernia urheilijan sekä kuntoilijan suorituskykyä parantavan harjoittelun suunnittelua, ohjelmointia ja toteutusta kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille. SSL:n käytössä on ainutlaatuinen harjoitusmetodologia ja treenilaitteisto; ohjaavia ajatuksia treenimetodin takana ovat tehokkuus, laatu ja turvallisuus. SSL:n tilat sijaitsevat Turun Kärsämäessä entisen Leafin suklaatehtaan tiloissa.

SSL tarjoaa CampusSportin jäsenille seuraavia palveluita:
– Fysioterapiakäynnit tarjoushinnoilla
– Pienryhmätreenit kertamaksulla

Pienryhmätreenit starttaavat täydellä teholla tammikuussa, mikäli joulukuussa järjestettäviin demotreeneihin saadaan riittävästi osallistujia. Joulukuun demotreenit maksavat 5€/hlö/kerta ja niiden ajankohdat ja teemat näet alla olevista kuvista.

Treenien tarkemmat sisällöt, ilmoittautumisohjeet sekä SSL:n esittelyn löydät oheisesta tiedostosta: https://www.campussport.fi/wp-content/uploads/2019/11/SSL_CampusSport-laaja-esittely.pdf

SSL:n toimintaan yleisesti voit tutustua nettisivuilla https://www.sportsciencelab.fi. Ajanvaraukset fysioterapiaan puhelimitse 0503004391 tai sähköpostitse sslturku@gmail.com.

CS 25.11.2019