Anvisningar för att delta i en motionstur

Vårsäsongen har hämtat med sig många nya CampusSport-användare – välkomna! Här följer en genomgång av de viktigaste instruktionerna för såväl gamla som nya kunder. Genom att följa instruktionerna kan du se till att både du själv och andra får en trevlig träning!

– Platsbokningen ska bekräftas vid självbetjäningsterminalen senast 10 minuter före passet börjar. Om bokningen inte bekräftas, lediggörs platsen för andra användare. Man släpps inte in försenad till timmen. Även Iskeri har en terminal, fastän där inte finns kundbetjäning. Var i tid på plats i synnerhet till Educariums timmar för deltagarantalen till timmarna är höga och det kan bildas kö till kundbetjäningsdisken.
– Morgontimmarna arrangeras i Sport Sirkkas motionsutrymmen och det är inga förhandsanmälningar till dem. På morgontimmarna har det varit gott om utrymme d.v.s. man behöver inte oroa sig för att rymmas med.
– Ytterskor får inte under några som helst omständigheter användas i motionslokalerna, eftersom de sprider sand och annan smuts i salen. Lämna skorna i skoställningen vid ytterdörren, om det finns en sådan (bl.a. på Formis, Roddis och Sport Sirkka).
– Mobiltelefoner får inte användas under timmen.
– Undvik onödigt prat och onödiga aktiviteter under den avslutande stretchningen. Också under träningen är det bäst att fokusera på motionen i stället för på småprat. Redskap returneras först efter passet. Man borde inte avlägsna sig från passet före det är avslutat, förutom p.g.a. tvingande förhållanden.
– Rengör och torka gymmaskiner efter att du använt dem. Under ledda pass rekommenderas att du lägger en svetthandduk på gymnastikunderlaget.

Alla CampusSports användningsregler hittas på vår webbplats. Vi rekommenderar att nya kunder bekantar sig i synnerhet med reglerna för bokning och avbokning av pass.

CS 13.1.2020