Aurum gymmet öppnas 30.9

CampusSports nya Aurum-gym tas i bruk to 30.9.2021 kl. 12! Gymmet är beläget i byggnaden med samma namn på adressen Henriksgatan 2, Åbo. Gymmet hittas i husets källarvåning och man färdas dit genom dörren som är märkt med en CampusSport logo, till vänster om huvudingången (i bifogade bilden i mitten). Gymmet är öppet må-sö kl. 6-23.

Aurums gym kan användas endast med tidsbokning. Aurums gymturer kan nu bokas i tidsbokningssystemet på våra webbsidor. Gymmets bokning bör bekräftas på motionsutrymmets display. Det räcker inte med att visa tagen mot läsaren utan den bokade tiden bör väljas och bekräftas på displayen. Bekanta dig med tidsbokningsdirektiven på våra webbsidor.

Aurums gym lämpar sig för all slags träning. I salen finns rejält med träningsyta, som lämpar sig för funktionell träning. I gymmet finns några redskap som lämpar sig för funktionell träning såsom boxningssäck, kraftrep, boxmaster-boxningsanläggning samt TRX. Dessutom finns det i salen konditionsanläggningar, som lämpar sig för muskelkonditionsträningar samt fria vikter. För aerobisk träning finns två löpmattor, crosstrainer, roddmaskin och två spinningcyklar. Gymmet är betydligt större än CampusSports tidigare salar, för det finns 383 m2 träningsyta.

Vi kommer att erbjuda några gratis möjligheter att bekanta sig med Aurum gymmet veckorna 40 och 41. Vi informerar närmare om tidpunkterna senare.

CS 29.9.2021