Educariums gym i bruk f.o.m. 29.6

Educariums gym tas i bruk f.o.m. må 29.6. Gymmet är öppet må-fr kl. 7.30-22.00 och lö-sö kl. 10.00-22.00.

P.g.a. bibliotekets utlåningspost i Educarium går man till motionsutrymmena en rutt, som avviker från den tidigare rutten. Ytterdörren, som används är belägen på andra sidan av byggnaden än var man normalt går till motionsutrymmena. En karta och en bild av dörren hittas i nedre delen av denna nyhet. Man går in med CampusSports tag och läsaren som skall användas är märkt med CampusSports klistermärke. När man kommit in går man genom Educariums aula och bibliotekets utlåningspost till motionsdisken. Rutten är skyltad.

Man kan använda Educariums gym enbart med tidsbokning. Tidsbokningen är 1,5h lång och i salen får högst 10 personer samtidigt träna. Tidsbokningarna kan göras för 7 dygn framåt och en användare kan ha högst tre samtida bokningar. I motsats till den normala bokningspraxisen kan bokningar göras fram till turens början och avbokningar av turen bör göras senast 60 minuter innan turens början. Tidsbokningen bekräftas på displayen vid motionsdisken. Efter två icke-avbokade eller obekräftade bokningar följer ett automatiskt två veckors bokningsförbud.

CampusSports kundbetjäning flyttar till Educarium f.o.m. må 6.7. Betjäningen är öppen måndagar kl. 15-17 och torsdagar kl. 8-10.

CS 29.6.2020