Exkursion till Trampolin Park Turku

Glöm dina bekymmer och kom och ha roligt med CampusSports motionstutorer till Trampolinparken. Fokus ligger på att ha roligt tillsammans, bra träning får man på köpet. Trampolinhoppande är väldigt roligt tidsfördriv men visste du att det också utvecklar märkbart koordinationsförmåga, avstampskraft och stabilitet? Dessutom är det motion som passar åt alla!

Exkursionen ordnas tisdagen den 3.3.2020 kl. 19-20 i Trampolinparken (Kärsämäkivägen 8). Evenemanget är öppet för alla studerande och all personal inom Åbos högskolor. För att delta behöver man inte vara medlem av CampusSport. Hopptimmen kostar bara 7 € genom att visa upp studentkortet. Kom ihåg att ta kortet med dig så att du får rabatten. Utan studentkortet är priset 14 €. Var och en kan betala sin hopptimme på plats och som betalningsmedel fungerar kort, kontant och de almänna sport förmåner. Det lönar sig att komma i god tid, ca. kl. 18.40 så att alla hinner ta hand om betalningen före hopptiden börjar. Receptionisten berättar ännu instruktionerna före timmen.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet om hoppande. Ta med dig bara träningskläder och bra humör. I parken hoppar vi med sockor (motionstutorer rekommenderar varmt halksockor). Halksockor kan också köpas på plats för 3 €/par.

Det ryms högst 45 personer till hopptimmen. Det lönar sig också att läsa igenom Trampolinparkens regler före timmen: https://www.trampolinpark.fi/saannot.html. Hoppande på eget ansvar.

Bindande anmälningar till evenemanget senast 23.2. här: https://forms.gle/2BsSTS1rpoXKw1h68

VAD: Exkursion till Trampolinparken
VAR: Trampolinpark Åbo, Kärsämäkivägen 8
NÄR: Tisdagen den 3.3. kl. 19-20
PRIS: Student 7 € (andra 14 €)

CS 6.2.2020