Motionstutorer ordnar en promenad 24.11.

November är här och kylan har hittat till väskusten men ingen fara! CampusSports motionstutorer erbjuder en strålande möjlighet att röra på sig och ordnar en promenad runt staden. Under promenaden kommer vi att bekanta oss med de konstiga händelserna som har skett vid Aura ån och Kuppisparken.

Promenaden ordnas ti 24 November kl 17:00. Vi träffas först vid Åbo domkyrkan och sedan fortsätter rutten till Samppalinna simstadion och Kuppisparken. Sist kommer vi till Studentbyn eller Domkyrkan vid behov dit rutten avslutas. Rutten är ungefär fem kilometer lång och promenaden tar ungefär 1,5 timmar. En kortare rutt kan också ordnas för de som vill gå mindre. Evenemanget är gratis. Du behöver inte anmäla dig. Motionsavgiften behöver inte vara betald.

De som kommer först på plats kommer att få en reflex så att vi kan njuta av promenaden fast kvällarna mörknar. Så ta med en kompis eller kom ensam på plats! Under promenaden beaktar vi det rådande coronaläget och håller trygghetsavstånd. Vid hårt regn inhiberas tillställningen.

Välkomna!

CS 10.11.2020