Orientering tävlingar 20.10.2021

Tidpunkt: Man går ut mellan kl. 16-17.30 den 20.10.2021
Plats: Kuppis (Hipposvägen)
Övrig information: Tävlingssträckan 3 km. Kompasser kan lånas från CampusSport. Kom överens med Carl Myrberg (carl.myrberg@campussport.fi) om hämtandet av låneutrustningen.
Deltagaravgift: 8€/deltagare
Sista anmälningsdag: 13.10.2021
Anmäl dig här

Vi arrangerar under läsåret turneringar och tävlingsserier i många olika grenar. Man kan delta i tävlingarna även fastän man inte är medlem av CampusSport. Det räcker med att man är studerande eller personal vid en Åbo-högskola. Vem som helst kan samla ihop ett lag t.ex. från den egna kamratskapskretsen eller studerandeorganisationen och komma med och tävla. I turneringarna finns det, beroende på grenen, motions- och tävlingsserie. Våra tävlingar är en del av CampusSport Cupen, som är en tävlingsserie bestående av flera olika grenar, som sträcker sig över hela perioden. Lagen, som deltar i Cupen samlar poäng enligt placeringen i de olika turneringarna. Man måste inte delta i Cupen, man kan bra delta också i en enskild turnering.

Ladda ner tävlingstidtabellen för läsåret 2021-2022 (pdf-dokument). Mera information om tävlingarna hittar du på Tävlingar-sidan.

CS 28.9.2021