Pröva på veckor 6.9-19.9.2021

CampusSports timmar enligt motionstidtabellen börjar må 6.9.2021. De två första veckorna (6.9-19.9.2021) är det öppna dörrar till motionsturerna. D.v.s. du kan komma och bekanta dig med tjänsterna gratis. Under pröva på veckor är det ingen förhandsanmälan till timmarna utan platserna fylls i den ordning man anländer. De behövliga redskapen finns i motionsutrymmena. Du behöver inget annat med dig än lämpliga motionskläder, lämpliga skor för inomhusmotion, vattenflaska och svetthandduk. Under coronatiden rekommenderar vi användning av egen matta. Om du använder CampusSports matta bör du ha med en stor handduk som täcker hela mattan.

Även med CampusSports alla gym kan man bekanta sig innan man betalar motionsavgiften. Möjligheten till det är måndagar, onsdagar och fredagar kl. 17-19 under perioden 6.9-19.9.2021. Det lönar sig för dem, som redan har betalat motionsavgiften att träna någon annan tidpunkt för att undvika trängsel, för tillsvidare får det på gymmena vara högst 8 personer.

Vi kan tyvärr ännu inte säga när Aurums gym öppnar och om salen är i bruk under tiden för gratis pröva på veckorna. Vi kommer oberoende att arrangera gratis möjligheter att bekanta sig med Aurum gymmet. Vi informerar om dessas tidpunkter samtidigt som vi berättar om öppnandet av Aurum.

Vi har sammanställt på våra webbsidor ett infopaket om höstens praxis och specialarrangemang, som alla som besöker motionsutrymmena bör läsa noga. Infopaketet hittas här: https://www.campussport.fi/sv/specialarrangemang-i-motionsutrymmena-hosten-2021/

Välkommen!

CS 1.9.2021