Regelbundna tennisturer

CampusSport har två tennisplaner på universitetets kampusområde i närheten av Educarium. Man kan boka en egen regelbunden tur till tennisplanerna för sommaren 2019. Ansökan om regelbundna tennisturer öppnas fredagen den 22.3. kl. 10.00 och pågår två veckor fram till den 7.4.2019.

Turerna ansöks via CampusSports elektroniska tidsbokningssystem:
1. Gå till adress www.campussport.fi och klicka på boka plats
2. Du kommer åt att registrera dig till bokningssystemet med din egna högskolas Haka-användaruppgifter
3. Välj ”vakiovuorot”
4. Välj ”liikuntavuorot”
5. Sök från kalendern vecka 19
6. Välj från kalendern en tidpunkt, som du vill boka som regelbunden tur

En person kan ansöka om högst två timmar. Observera att ansökan om turer/bokningen av turer belastar din timbokningskvot, ifall du är medlem av CampusSport. Alla har möjlighet att samtidigt boka fyra timmar i Tehden-systemet, så kontrollera på förhand att din tidsbokningskvot inte är full ifall du tänker ansöka om en regelbunden tennistur.
Ansökningstiden avslutas den 7.4., varefter turerna bekräftas. I bokningsbekräftelsen syns alla sommarens turer. Under veckorna 38-39 spelas CampusSports Tennisturnering, vilket medför ändringar i bokningarna.
Man behöver inte vara medlem av CampusSport för att ansöka om tennisturerna, utan det räcker med att man är studerande eller personal vid en högskola i Åbo. Av de, som spelar på en regelbunden tur måste 50 % vara från Åbo-högskola.

Avgifterna för en regelbunden tennistid (en timmes regelbunden tur):
Dagtur kl. 8.00-21.00
– Genom att delta i talkot 60 euro/säsong
– Om man inte deltar i talkot 85 euro/säsong
Nattur kl. 21.00-23.00
– Genom att delta i talkot 40 euro/säsong
– Om man inte deltar i talkot 65 euro/säsong

Tennisplanernas talko hålls 29.4.-5.5.2019. I samband med bokningen av regelbunden tur frågas om deltagandet i talkot. Turernas uppskattade längd är 6.5.-30.9.2019 (beroende bl.a. på väderförhållandena).