Samarbetsförmån: Sport Science Lab

UPPDATERING: Demoträningarna i december är tyvärr inhiberade.

CampusSport inleder samarbete med Sport Science Lab Turku! Sport Science Lab (SSL) erbjuder för motionärer i alla åldrar och på alla nivåer innovativt och modernt planerande, programmerande och verkställande  av förbättrandet av prestationsförmågan. SSL har i bruk en enastående träningsmetodologi och enastående träningsredskap; ledande tankar bakom träningsmetoden är effektivitet, kvalitet och trygghet. SSL:s utrymmen finns i Kärsämäki i Åbo i Leafs f.d. chokladfabriks utrymmen.

SSL erbjuder följande tjänster åt CampusSports medlemmar:
– Fysioterapibesök till förmånspris
– Träning i smågrupper för engångsavgift

Smågruppsträningarna startar för fullt i januari, ifall det kommer tillräckligt med deltagare till demoträningarna, som arrangeras i december. Demoträningarna i december kostar 5 euro/person/gång och tidpunkterna och teman hittar du i de bifogade bilderna.

Anmälningsdirektiv till demoträningarna samt närmare uppgifter om SSL hittas här: https://www.campussport.fi/wp-content/uploads/2019/11/SSL_CampusSport-laaja-esittely.pdf

Man kan i största allmänhet bekanta sig med SSL:s verksamhet på webbsidan https://www.sportsciencelab.fi. Tidsbeställning till fysioterapin per telefon 0503004391 eller per email sslturku@gmail.com.

CS 25.11.2019