Schema

Här är det! SportAppro schemat!

(Klicka på bilden för att se hela schemat.)

I schemat kan du se alla sportgrenarna, samt vilken tid och var sportgrenen kommer att hållas.

För att kunna delta i enstaka sportgrenar behöver du köpa evenemangsbiljetten (10€) via CampusSports webbsidas nätbutik. Försäljning av biljetterna börjar 27.9.2022 kl. 14.00.

Biljetten är personlig och en person kan köpa endast en biljett. 

ANMÄLNINGEN TILL ENSTAKA SPORTGRENAR: 

Anmälningen till enstaka sportgrenar börjar 4.10.2022 kl. 14.00. Anmälningen görs via CampusSports egna elektroniska systemet. Var och en som har köpt en biljett kan anmäla sig till max 3 sportgren! Dem som har köpt biljett kan också delta i sportgrenar utan förvägs anmälning.  70% av platserna i varje sportgren kan reserveras i förväg genom anmälning i elektroniska systemet medan resten 30% delas ut i ankomstordning. 

Vid förhinder ska man avboka sin bokning via det elektroniska systemet. Bokningen är inte möjlig att inhibera per email eller telefon. Avbokningen bör göras senast 2 timmar innan turens början. Efter det här är det inte möjligt att avboka bokningen. För de, som fått plats från kön gäller samma avbokningslimit. 

Timmarna börjar exakt på det klockslag som är uppgivet i tidsschemat. Om man kommer försent släpps man inte in i motionssalen. Vi rekommenderar att man anländer till motionsplatsen senast 15 minuter innan motionsturen börjar.