Hyppää sisältöön

Curlingkokeilu 9.2.2023

CampusSport ja turkulainen Copper Hill Curling Club tarjoavat curlingkokeilun edulliseen hintaan! Curlingkokeilu järjestetään torstaina 9.2.2023 klo 19-21. Hinta 5€. Osallistumismaksu maksetaan paikan päällä ennen kokeilua. Maksutapoina MobilePay, pankkikortti ja käteinen. Osallistuminen ei edellytä CampusSportin liikuntamaksun maksamista eikä osallistujilla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta curlingista. Ohjaus järjestetään ainoastaan suomeksi.

Curlingkokeilut järjestetään Turku Curling Arenalla Impivaaran urheilukeskuksessa. Halli on jäähallin ja jalkapallohallin vieressä, harmaa telttamainen rakennus. Tarkka osoite on Kurrapolku 2, Turku ja paikalle pääsee hyvin bussilla tai pyörällä.

Varusteiksi tarvitaan joustavat vaatteet ja sisäpelikengät, jäälle ei saa mennä ulkokengillä. Hallissa on noin 5-10 astetta lämmintä. Pelaajat saavat hallilta harjan, liukupohjan, kypärän ja tarvittaessa työntökepin, jos pelaaja ei pääse liukuasentoon. Kypärä on pakollinen varuste ja halutessaan myös oman kypärän voi ottaa mukaan.

Osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista CampusSportin ajanvarausjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavasti: 1. Valitse nettisivuilla oleva linkki ”Varaa tunti”, 2. Kirjaudu sisään oman korkeakoulusi HAKA-tunnuksilla, 3. Valitse toimipiste: Muu, 4. Valitse tyyppi: Liikuntavuorot, 5. Valitse palvelu: Curlingkokeilu suomeksi, 6. Valitse kalenterista 9.2.

Kokeilukertaan voidaan ottaa korkeintaan 20 osallistujaa. Kokeilukerta toteutuu vain, mikäli osallistujia on vähintään kuusi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantai 6.2.

CS 12.1.2023