Hyppää sisältöön

Liikuntatuutorit

CampusSportin liikuntatuutorit ovat vapaaehtoispohjalta toimivia vertaisliikkujia, jotka kannustavat korkeakoulujen opiskelijoita ja henkilökunnan jäseniä liikkumaan enemmän. Liikuntatuutoreiden järjestämien palvelujen käyttäminen ei edellytä CampusSportin liikuntamaksun maksamista. Toiminta on lähtökohtaisesti maksutonta, pois lukien osa tapahtumista.

Tutustu palveluihin tuutorin kanssa

  • Tuutoreiden kanssa voit tutustua CampusSportin tarjoamiin liikuntapalveluihin. Voit pyytää liikuntatuutoria osallistumaan kanssasi liikuntavuorolle tai esittelemään kuntosalia.
  • Lähetä sähköpostia osoitteeseen tutors@campussport.fi. Kirjoita viestin otsikoksi ”Palveluihin tutustuminen”. Kerro viestissä mihin palveluun haluaisit tutustua ja milloin.

Tuutorista saat liikuntakaverin

  • Tuutorit toimivat liikuntakavereina, jotka tukevat liikuntaharrastuksen tai liikunnallisemman elämäntavan aloittamisessa. He esittelevät liikuntamahdollisuuksia, auttavat oman lajin löytämisessä ja lähtevät seuraksi vaikka liikuntavuorolle tai kävelylenkille.
  • Jos haluat vertaistukea liikunnan aloittamiseen, ota yhteyttä tuutoreihimme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tutors@campussport.fi. Kirjoita viestin otsikoksi ”Liikuntakaveri”. Kerro vapaamuotoisesti itsestäsi ja taustastasi. Voit myös kertoa, millaisesta liikunnasta olet kiinnostunut, mutta ei haittaa, jos et vielä osaa sanoa.

Liiku rennossa porukassa Just for fun -vuorolla

  • Tuutorit vetävät viikoittain Just for fun -liikuntavuoroa. Vuorolla keskitytään pitämään hauskaa ja nauttimaan liikkumisesta mukavassa seurassa. Ei suoriteta, kilpailla tai vertailla, vaan pelaillaan ja kokeillaan eri lajeja osallistujien toiveiden mukaisesti.
  • Vuorolle ei ole etukäteisilmoittautumista ja sille voi osallistua säännöllisesti tai satunnaisesti. Kaikki ovat aina tervetulleita.
  • Vuoro järjestetään Iskerin liikuntasalissa (Rehtorinpellonkatu 4, Turku) tiistaisin 8.1.-5.3.2024 välisenä aikana klo 18.00-18.50. Tuutorit ottavat sinut vastaan ulko-ovella.

Osallistu tuutoreiden järjestämiin tapahtumiin

  • Tuutorit järjestävät tapahtumia ja lajikokeiluja, kuten luontoretkiä, avantouintia ja tanssibileitä.
  • Tulevista tapahtumista tiedotetaan Tapahtumat-sivulla.
CampusSportin kauden 2023-2024 liikuntatuutoreiden yhteiskuva.

CampusSportin liikuntatuutoreina lukuvuonna 2023-2024 toimivat (ylärivistä vasemmalta alkaen) Tiina, Amanda, Hariharan, Jessica, Karrar, Uruj, Dishant, Jenni, Kerttu, Elise ja Laura sekä kuvasta puuttuvat Senthil, James ja Satu.