Hyppää sisältöön

Liikuntatuutorit

CampusSportin liikuntatuutorit ovat vapaaehtoispohjalta toimivia vertaisliikkujia, jotka haluavat kannustaa korkeakoulujen opiskelijoita ja henkilökunnan jäseniä liikkumaan enemmän.

Lähde liikkumaan tuutoreiden kanssa

  • Tuutorit järjestävät tapahtumia ja ekskursioita, joista tiedotetaan Tapahtumat-sivulla.
  • Tuutoreiden kanssa voit tutustua CampusSportin tarjoamiin liikuntapalveluihin. Voit pyytää liikuntatuutoria osallistumaan kanssasi liikuntavuorolle tai esittelemään kuntosalia.
  • Tuutorit toimivat liikuntakavereina, jotka tukevat liikuntaharrastuksen tai liikunnallisemman elämäntavan aloittamista. He esittelevät liikuntamahdollisuuksia, auttavat oman lajin löytämisessä ja lähtevät seuraksi vaikka kävelylenkille. Liikuntatuutorit eivät ole personal trainereita, vaan asiakkaitamme, jotka haluavat auttaa muitakin löytämään liikunnan ilon. Palvelu on maksuton ja sitä käyttääkseen ei tarvitse maksaa CampusSportin liikuntamaksua. Jos haluat vipuvoimaa liikunnallisen elämäntavan aloittamiseen, ota yhteyttä tuutoreihimme. Kerro vapaamuotoisesti itsestäsi ja taustastasi, ja että haluaisit tuutorin liikuntakaveriksi. Voit myös kertoa, millaisesta liikunnasta olet kiinnostunut, mutta ei haittaa, jos et vielä osaa sanoa.
  • Tuutorit vetävät viikoittain Just for fun -liikuntavuoroa. Vuorolla keskitytään pitämään hauskaa ja nauttimaan liikkumisesta mukavassa seurassa. Ei suoriteta, kilpailla tai vertailla, vaan pelaillaan ja kokeillaan eri lajeja osallistujien toiveiden mukaisesti. Just for fun -vuorolle osallistuakseen ei tarvitse maksaa CampusSportin liikuntamaksua, eikä vuorolle tarvitse ilmoittautua etukäteen. Vuoro järjestetään 5.9.-12.12.2023 välisenä aikana tiistaisin klo 19.00-19.50 Educariumin voimistelusalissa (Assistentinkatu 5, Turku).

Tahdotko tutustua liikuntatiloihin tuutorin kanssa? Haluatko liikuntakaverin? Lähetä sähköpostia osoitteeseen tutors(at)campussport.fi.

CampusSportin kauden 2023-2024 liikuntatuutoreiden yhteiskuva.

CampusSportin liikuntatuutoreina lukuvuonna 2023-2024 toimivat (ylärivistä vasemmalta alkaen) Tiina, Amanda, Hariharan, Jessica, Karrar, Uruj, Dishant, Jenni, Kerttu, Elise ja Laura sekä kuvasta puuttuvat Senthil, James ja Satu.