Hyppää sisältöön

Personal trainer -palvelut

Personal trainer on henkilökohtainen liikuntavalmentaja, joka auttaa asiakkaitaan saavuttamaan tavoitteensa esimerkiksi kuntosaliharjoittelussa. Palvelu on tarkoitettu ainoastaan CampusSportin liikuntamaksun maksaneille turkulaisten korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnan jäsenille.

Personal trainer -palvelut ovat saatavilla yksilötapaamisina sekä ryhmätapaamisina kahdelle henkilölle tai pienryhmälle (3-6 henkilöä). Yhden tapaamisen kesto on asiakkaan tarpeesta riippuen 45-60 minuuttia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme vähintään kahta tapaamista ja kunto-ohjelman teettämistä. Tapaamiset järjestetään asiakkaan ja personal trainerin sopimissa paikoissa. Tapaamisia voidaan järjestää CampusSportin liikuntatiloissa.

Hinnasto

1 tapaaminen

  • yhdelle henkilölle: opiskelija 31€ / henkilökunta 42€
  • kahdelle henkilölle: 52€
  • ryhmälle (3-6 henkeä): 83€

Kunto-ohjelman laatiminen

  • yhdelle henkilölle: opiskelija 93€ / henkilökunta 126€
  • sisältää kaksi PT-tapaamista
  • ensimmäinen tapaaminen: PT haastattelee asiakkaan ja laati tapaamisen pohjalta kunto-ohjelman
  • toinen tapaaminen: PT opettaa ohjelman asiakkaalle

Ruokavalio-ohjeistuksen laatiminen

  • opiskelija 62€ / henkilökunta 83€
  • sisältää yhden PT-tapaamisen
  • PT laatii asiakkaan tekemän ruokapäiväkirjan pohjalta ruokavalio-ohjeistuksen, joka käydään läpi tapaamisessa

Varaus- ja maksuohjeet

Sovi tapaaminen suoraan valitsemasi personal trainerin kanssa. Personal trainerit laskuttavat asiakkaita palvelusta, CampusSport ei välitä maksuja. Tapaamisten peruuttaminen tulee tapahtua viimeistään kaksi vuorokautta ennen sovittua aikaa. Peruuttamattomista ja myöhässä peruutetuista tapaamisista peritään täysi hinta. Varattuja tapaamisaikoja ei voi luovuttaa eteenpäin muille henkilöille.

Tutustu palvelun käyttöehtoihin (pdf-tiedosto) ennen tapaamisen sopimista.

CampusSportin personal trainerit

CampusSportin personal trainereina toimivat Anna Lilja, Anni Toivanen, Hanna Pihlajamaa, Jarkko Mäkinen ja Ville Suominen.

Anna Lilja

Ota yhteyttä: aiklil@utu.fi

Koulutus: Valtiotieteiden maisteri VTM, FAF Foundation, FAF Gym Instructor, FAF Personal Trainer, Äitiysliikunta-akatemian äitiysliikunnan peruskoulutus, Les Mills BodyBalance-ohjaaja, muodostelmaluistelun valmentajakoulutus taso 1 ja taitoluistelun valmentajakoulutus taso 1.

Tausta: Toimin tällä hetkellä sekä ryhmäliikunnanohjaajana että personal trainerina. Lisäksi minulla on kokemusta myös muodostelmaluisteluvalmentajana toimimisesta. Saliharjoittelua minulla on takana 10 vuotta. Liikunta on aina ollut intohimoni ja haluan auttaa myös sinua löytämään liikunnan riemun. Luonteeltani olen iloinen, ymmärtäväinen ja kannustava. Minussa on sopiva yhdistelmä tiukkuutta ja lempeyttä.

Erityisosaaminen: Painonpudotus, elintapamuutokset, lihaskasvun optimointi, kehonhuolto ja liikkuvuusharjoittelu sekä tasapaino, ravintovalmennus. Äitiysliikunta raskauden aikana sekä synnytyksen jälkeen. Minulla on käytössäni Syke Tribe -valmennus työkalu. Sovelluksen avulla saat harjoitusohjelmasi suoraan puhelimeesi. Lisäksi Sovellus mahdollistaa mm. harjoituspäiväkirjan ja ruokapäiväkirjan pidon.

Anni Toivanen

Personal trainer Anni Toivasen kasvokuva.

Ota yhteyttä: anni@uittamonkuntosali.fi / 050-4323280

Koulutus: Trainer4You -personal trainer, SUH-uimaopettaja ja -vesitreeniohjaaja, Trainer4You-joogaohjaaja, Spartan Gear -huoltavan ja palauttavan harjoittelun ohjaaja ja kahvakuulaohjaaja. Tällä hetkellä opiskelen Hieronta-akatemialla hierojaksi.

Tausta: Aloitin tekemään uimaopettajan töitä vuonna 2009 kilpauintiharrastuksen kautta. Uimaopetuksen parista olen pikkuhiljaa ajautunut “kuivalle maalle” liikunnan pariin. Innostuin itse kuntosaliharjoittelusta 12-vuotiaana, kun uintivalmentaja vei meidät oheisharjoittelemaan punttisalille. Sille tielle olen jäänyt. Olin lapsena aika epäliikunnallinen ja kömpelö, joten kuntosaliharjoittelu tuntui heti itselleni sopivalta liikuntamuodolta. Kuntosaliharjoittelussa pidän erityisesti siitä, että harjoituksen saa aina räätälöityä jokaiselle treenaajalle sopivan tasoiseksi ja omia tavoitteita palvelevaksi. Tällä hetkellä työskentelen kuntosaliyrittäjänä, PT:nä, uimaopettajana ja ryhmäliikunnan ohjaajana.

Erityisosaaminen: Olen ohjannut viime vuosina erityisen paljon istumatyöntekijöitä, jotka ovat huomanneet runsaan istumisen vaikutukset kehossaan. Erityisosaamiseeni kuuluu kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävä kuntosaliharjoittelu, jossa kehitetään sekä voimaa että liikkuvuutta. Olen todella helposti lähestyttävä ohjaaja, jonka kanssa sinun on helppo päästä kuntosaliharjoittelussa tai muussa liikunnassa alkuun, vaikka tauko harjoittelusta olisi venynyt pitkäksikin. Uimaopetuksesta minulla on yli 10 vuoden kokemus, joten ohjaan sinua mielelläni myös altaassa, oli tavoitteesi sitten uinnin alkeiden oppiminen tai mahdollisimman taloudellisen vapaauintitekniikan saavuttaminen triathlonia varten.

Hanna Pihlajamaa

Personal trainer Hanna Pihlajamaan kasvokuva.

Ota yhteyttä: fysioterapeutti.hanna@gmail.com / www.fysioterapeuttihanna.com (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

Koulutus: Fysioterapeutti AMK 2004, FAF Gym Instructor- kuntosaliohjaaja 2006, World Kettlebell Club Fitness Trainer- kahvakuulaohjaaja 2011, PhysioTrainer (FIHF Personal Trainer) 2018

Tausta: Fysioterapeutin töitä olen tehnyt n. 20 vuotta ja olen erikoistunut tuki-ja liikuntaelimistön vaivojen hoitamiseen, kuntouttamiseen ja ennaltaehkäisyyn. Turun yliopiston ja CampusSportin kanssa olen tehnyt yhteistyötä ryhmäliikunnan ohjaajana, kuntoutusryhmien vetäjänä sekä personal trainerina. Haluan erityisesti auttaa liikunnan aloittamisessa esim. pidemmän tauon jälkeen tai jos kehossa on alkanut olla vaivoja tai kipuja, jotka vaikuttavat liikkumiseen. Lisäksi haluan antaa eväitä liikunnan monipuolistamiseen niin, että se tukee työssä ja arjessa jaksamista.

Erityisosaaminen: Liikunnan aloittaminen, tuki-ja liikuntaelimistön vaivojen huomioonottaminen, kuntoutuminen, ryhti, istumatyöntekijöiden vaivojen ennaltaehkäisy ja hoito, lihaskunto, liikkuvuus, kokonaisvaltaisuus

Maksutapoina minulle käyvät laskutuksen ja korttimaksun lisäksi Edenredin, Smartumin ja Epassin liikuntaedut.

Jarkko Mäkinen

Personal trainer Jarkko Mäkisen kasvokuva.

Ota yhteyttä: jarkkomail@gmail.com

Koulutus: Kasvatustieteiden tohtori KT, valmentajan erikoisammattitutkinto VEAT

Tausta: Toimin päätyökseni nuorten olympiavalmentajana taekwondossa. Olen perehtynyt kilpaurheiluvalmennuksen ohella mm. liikkuvuusharjoitteluun, toiminnalliseen harjoitteluun sekä laajalti erilaisiin voima- ja kestävyysharjoittelumenetelmiin. Rakennan näistä lähtökohdista jokaiselle valmennettavalle mahdollisimman sopivan harjoituskokonaisuuden, jonka tekeminen on sekä miellyttävää että tuloksellista. Näkemykseni on, että tuloksia tulee parhaiten, kun viihtyy hyvin. Luonteeltani olen rauhallinen, huumorintajuinen ja ennakkoluuloton.

Erityisosaaminen: Oppiminen ja motivaatio, urheiluvalmennus, kuntotestaus, kuntosaliohjelmat, ravinto ja hyvinvointi

Kati Saarinen

Personal trainer Kati Saarisen kasvokuva

Ota yhteyttä: katiannesaarinen@gmail.com

Koulutus: Trainer4You -personal trainer, Spartan Academy Toiminnallisen harjoittelun personal trainer ja RYT200 joogaopettaja

Tausta: Työskentelen CampusSportilla ryhmäliikunnanohjaajana sekä personal trainerina. Ryhmäliikunnan ohjaamisen olen aloittanut yli 15 vuotta sitten spinning-tuntien ohjaamisella ja sen jälkeen ohjannut monipuolisesti erilaisia ryhmiä äiti-vauvajoogan ja senioreiden tuolijumppaan väliltä. Vapaa-ajalla harrastan vaihtelevasti juoksua, maantiepyöräilyä, toiminnallista treeniä ja teen joogaharjoituksia. Haluankin ohjata myös asiakkaitani mahdollisimman monipuoliseen liikkumiseen. 

Erityisosaaminen: Liikunnan aloittaminen, kunnon nostaminen, liikkuvuusharjoittelu ja toiminnallinen harjoittelu

Tane Nguyen

Ota yhteyttä: vathng@utu.fi

Koulutus: Erityisluokanopettaja KM, FAF Personal Trainer, FAF Gym Instructor ja FAF Foundation

Tausta: Toimin tällä hetkellä sekä personal trainerina ja ryhmäliikuntaohjaajana: PT-osaamisellani keskityn sekä aloittelevien että edistyneempien liikkujien kanssa varioiden heidän toiveitaan liikkumisen tai kuntosaliharjoitteiden osalta. Aloittelevien liikkujien kanssa pyritään löytämään perustavanlaatuisia käytänteitä aloittamisen tueksi ja rutiiniomaisia sekä turvallisiksi koettuja harjoitteita kunkin liikkuvuutta huomioiden. Edistyneempien liikkujien kanssa harjaannutetaan mm. enemmän vapaiden painojen käyttöä ja keskitytään esim. voimantuotantoon, kestävyyteen ja liikkuvuuteen kokonaisvaltaisesti kehoa hyödyntäen. Tuen myös liikkumista terveellisten ruokailutottumusten, ruokavalion ja henkisen hyvinvoinnin näkökulmasta.

Erityisosaaminen: Liikunnan aloittaminen, kuntosaliharjoittelu aloittaville ja edistyneemmille, lihaskasvu, lihasryhmäharjoitteiden tukeminen ja tehostaminen (mm. kyykky, maastaveto), painonpudotus, elintapamuutokset, harjoitteiden ja liikkumisen optimointi, kehonhuolto, ravintovalmennus, voimantuotto ja räjähtävyys.

Ville Suominen

Ota yhteyttä: ensisijaisesti sähköpostitse villesuom@gmail.com / 040-7538435 (arkisin klo 10-12 tai klo 19-21)

Koulutus: Valmentajatutkinto

Tausta: Toimin ammattiurheilijana (maantiepyöräily) 10 vuotta. Tämän jälkeen olen toiminut ammattivalmentajana viisi vuotta USA:ssa ja Suomessa. Asiakkainani on ollut yleisurheilijoita, palloilijoita, erotuomareita, jääkiekkoilijoita ja fitnessurheilijoita.

Erityisosaaminen: Plyometriset, voimaharjoittelu, nopeusharjoittelu, kestävyysharjoittelu. Kohderyhmääni ovat liikkujat aloittelevasta kuntoilijasta aina tavoitteellisesti harjoitteleviin urheilijoihin asti.