Hoppa till innehåll

Personal trainer -tjänster

Personal trainern är en personlig motionstränare, som hjälper kunderna att uppnå sina mål t.ex. i gymträningen. De som betalat CampusSports motionsavgift kan köpa personal trainer-tjänster till ett förmånligt pris.

Personal trainer-tjänsterna finns att tillgå som individuella träffar, i par eller i smågrupper (3-6 personer). Ett besök räcker 45-60 minuter, beroende på kundens behov. För att uppnå bästa möjliga resultat rekommenderar vi två besök och uppgörande av konditionsprogram. Träffarna arrangeras på de ställen som kunden och personal trainern kommer överens om. Träffarna kan arrangeras i CampusSports motionsutrymmen.

Priser

1 träff

  • för en person: studerande 31€ / personal 42€
  • för två personer: 52€
  • för en grupp (3-6 personer): 83€

Uppgörandet av konditionsprogram

  • för en person: studerande 93€ / personal 126€
  • innehåller två PT-träffar
  • på första träffen intervjuar PT kunden och uppgör på basen av träffen konditionsprogrammet
  • på den andra träffen lär PT ut programmet åt kunden.

Uppgörandet av diet-direktiv

  • för en person: studerande 62 € / personal 83 €
  • innehåller en PT-träf
  • på basen av kundens matdagbok uppgör PT ett diet-direktiv, som gås igenom på träffen

Bokningar och betalningar

För att boka ett besök, kontakta trainers direkt. Personal trainerna fakturerar kunderna för sina tjänster. CampusSport handlägger inga betalningar. Annullering av avtalad träff bör ske minst två dygn före den avtalade tiden. För icke-avbokade besök uppbärs fullt pris. Träffarna är till för endast betalande kunder och kan inte överlåtas till någon annan.

Bekanta dig med användarvillkoren (pdf-fil) innan du boker besöket.

CampusSports personal trainers

CampusSports personal trainers är Anna Lilja, Anni Toivanen, Hanna Pihlajamaa, Jarkko Mäkinen ja Ville Suominen.

Anna Lilja

Anna Lilja

Kontaktuppgifter: aiklil@utu.fi

Utbildning: Magister i statsvetenskap, FAF Foundation, FAF Gym Instructor, FAF Personal Trainer, Äitiysliikunta-akatemia allmän träning under moderskap, Les Mills BodyBalance instruktör, tränare i synkroniserad konståkning nivå 1 och tränare i konståkning nivå 1

Bakgrund: Jag arbetar som gruppträningsinstruktör och personal trainer. Jag har också jobbat som konståkningstränare. På gym började jag träna för tio år sedan. Jag har alltid gillat motion och vill nu hjälpa dig att hitta glädjen i den. Som person är jag glad, förstående och uppmuntrande. Jag är lämpligt målmedveten och mild.

Specialkunskaper: Livsstilsförändringar, viktminskning, näring, muskeltillväxt, rörlighet och flexibilitet. Träning under graviditet och äfter födsel. Jag använder Syke Tribe -application. Med application får du dina tränings programmer direkt i din mobil.

Anni Toivanen

Anni Toivanen

Kontaktuppgifter: anni@uittamonkuntosali.fi / 050-4323280

Utbildning: Trainer4You Personal Trainer, SUH-simlärare och vattenträningsinstruktör, Trainer4You Yogainstruktör, Sparta Gear vårdandets och återhämtnings träningens instruktör samt kettlebellinstruktör. För närvarande studerar jag till massör i Hieronta-akatemia

Bakgrund: Jag började med simlärarjobb år 2009 via tävlingssimmandet. Från simundervisningen har jag småningom förflyttat mig till motionen på ”torra land”. Jag blev ivrig på gymmräning som 12-åring då simtränaren tog oss på kompletterande träning till gymmet. På den vägen har jag blivit. Som barn rörde jag mig rätt lite och var rätt klumpig, således kändes gymmträningen med det samma som lämplig motion för mig. I gymmträningen tycker jag speciellt om det att träningen kan skräddarsys lämplig för alla som tränar och på en nivå som betjänar var och ens målsättning. För närvarande arbetar jag som gymmföretagare, PT, simlärare och som gruppmotionsinstruktör.

Specialkunskaper: De senaste åren har jag speciellt mycket instruerat arbetare som sitter, som har märkt följderna i kroppen efter mycket sittande. Till min specialkompetens hör gymmträning som ger helhetstäckande välbefinnande, där såväl styrkan som rörligheten utvecklas. Det är mycket lätt att närma sig mig och du kommer lätt igång med gymmträning och annan träning fastän pausen i träningen har blivit lång. Som simlärare har jag över 10 års erfarenhet, således instruerar jag dig gärna också i bassängen, om sedan din målsättning är att lära dig simningens grunder eller att lära dig en möjligast ekonomisk frisimteknik för triathlon.

Hanna Pihlajamaa

Hanna Pihlajamaa

Kontaktuppgifter: fysioterapeutti.hanna@gmail.com / www.fysioterapeuttihanna.com (Besök en extern webbplats. Länken öppnas i en ny flik.)

Utbildning: Fysioterapeut YH 2004, FAF Gym Instructor 2006, World Kettlebell Club Fitness Trainer 2011, PhysioTrainer (FIHF Personal Trainer) 2018

Bakgrund: Jag har gjort fysioterapijobb ca. 20 år och har specialiserat mig på att sköta, rehabilitera och förebygga problem anslutna till stöd- och rörelseorganismen. Med Åbo Universitet och CampusSport har jag gjort samarbete såväl som gruppmotionsledare, ledare för rehabiliteringsgrupper som personal trainer. Jag vill speciellt hjälpa vid inledandet av motionerandet t.ex. efter en längre paus eller ifall det i kroppen har börjat bli besvär eller värk, som påverkar motionerandet. Därtill vill jag ge vägkost till en mera mångsidig motion, så att den stöder orken i jobbet och i vardagen.

Specialkunskaper: Påbörjande av träning, beaktande av besvär i rörelseorganen, rehabilitering, hållning, förebyggande och behandling av besvär hos personer med stillasittande arbete, muskelkondition, rörlighet, heltäckande approach

Förutom fakturering har jag kortbetalning och Edenreds, Smartums och E-passis motionsförmån som betalningssätt. 

Jarkko Mäkinen

Jarkko Mäkinen

Kontaktuppgifter: jarkkomail@gmail.com

Utbildning: Ped.dr., specialtränarutbildning VEAT

Bakgrund: Min huvudsyssla är olympiatränare i Taekwondo för ungdomar. Jag har fördjupat mig förutom i träning inom tävlingsidrott i bl.a. rörlighetsträning, funktionell träning samt mycket i olika metoder inom kraft- och uthållighetsträning. Har dessa som utgångspunkt när jag bygger upp åt samtliga individer en möjligast lämplig träningshelhet, som är både gemytlig och ger resultat. Min åsikt är ett de bästa resultaten uppnås bäst då man trivs bra. Till min läggning är jag lugn, humoristisk och fördomsfri.

Specialkunskaper: Lärandet och motivation, träning i idrott, konditionstest, gymprogram, näring och välbefinnande

Kati Saarinen

Kati Saarinen

Utbildning: Trainer 4You-personal trainer, Sparta Academy Funktionell tränings personal trainer och RYT200 yogalärare

Bakgrund: Jag arbetar i CampusSport som gruppmotionsinstruktör samt som personal trainer. Ledandet av gruppmotion inledde jag för över 15 år sedan som spinning-instruktör och efter det har jag mångsidigt lett grupper allt mellan mamma-babyyoga till stoljumppa för seniorer. På fritiden utövar jag varierande löpning, landsvägscykling, funktionell träning samt gör yogaövningar. Jag vill också styra mina kunder till en möjligast mångsidig motion.

Specialkunskaper: Inledandet av motion, höjandet av konditionen, rörlighetsträning samt funktionell träning

Tane Nguyen

Tane Nguyen

Kontaktuppgifter: vathng@utu.fi

Utbildning: Specialpedagogisk klasslärare PM, FAF Personlig Tränare, FAF Gyminstruktör och FAF Foundation

Bakgrund: Jag arbetar för närvarande som både personlig tränare och gruppträningsinstruktör: med min PT-expertis fokuserar jag på både nybörjare och mer avancerade motionärer, med hänsyn till deras önskemål gällande rörlighet eller gymträning. Med nybörjare försöker vi hitta grundläggande metoder för att stödja att komma igång och rutinmässiga och säkra övningar, med hänsyn till varje persons rörlighet. Med mer avancerade motionärer kan vi träna mer användning av fria vikter och t.ex. fokusera på kraftproduktion, uthållighet och rörlighet genom att utnyttja hela kroppen på ett heltäckande sätt. Jag stödjer även träning utifrån hälsosamma matvanor, kost och psykiskt välbefinnande.

Specialkunskaper: Startträning, gymträning för nybörjare och mer avancerade, muskeltillväxt, stödjande och förstärkande muskelgruppsövningar (t.ex. knäböj, marklyft), viktminskning, livsstilsförändringar, optimering av övningar och rörelser, kroppsvård, näringscoachning, styrkeproduktion och explosivitet

Ville Suominen

Ville Suominen

Kontaktuppgifter: villesuom@gmail.com / 040-7538435 (vardagar kl. 10-12 och 19-21)

Utbildning: Yrkesexamen för tränare

Bakgrund: Professionell idrottare i 10 år (cykling). F.o.m. 2013 har jag arbetat som tränare professionellt. Mina kunder består av löpare, fotbollsspelare, domare, ishockeyspelare, fitness idrottare.

Specialkunskaper: Plyometrisk träning, styrketräning, hastighetsträning, uthållighetsträning. Från nybörjare till målmedvetna idrottare.