Hoppa till innehåll

Motionstutorer

CampusSports motionstutorer är motionärer, som på frivillig basis vill sporra högskolornas studerande och personal att röra på sig mera.

Börja motionera med tutorerna

  • Tutorerna arrangerar evenemang och exkursioner om vilka informeras på Aktuellt-sidan.
  • Med tutorerna kan du bekanta dig med de motionstjänster CampusSport erbjuder. Du kan be en motionstutor att delta med dig på en timme eller att förevisa ett gym.
  • Tutorerna fungerar som motionskamrater som stöder i inledandet av motionerandet eller i en mera motionsbetonad livsstil. De förevisar motionsmöjligheter och hjälper med att hitta den rätta grenen eller kommer som sällskap t.ex. på en promenad. Motionstutorerna är inte personal trainers utan våra kunder, som vill hjälpa andra att hitta motionens glädje. Tjänsten är gratis och för att nyttja den behöver du inte betala CampusSports motionsavgift. Om du behöver draghjälp med att inleda en motionsbaserad livsstil, tag kontakt med våra tutorer. Berätta fritt om dig själv och din bakgrund och att du vill ha en tutor som motionskamrat. Du kan också berätta vilken motion som intresserar dig – men det gör ingenting om du inte ännu kan säga.
  • CampusSports Just for fun turen leds av motionstutorer. På turen är fokus på att ha roligt och att njuta av motionen i trevligt sällskap. Vi varken presterar, tävlar eller jämför. På turen spelas och prövas på olika grenar enligt deltagarnas önskemål. För att delta behöver man inte vara medlem av CampusSport. Turen arrangeras ti 5.9-12.12.2023 kl. 19.00-19.50 i Educariums gymnastiksal (Assistentgatan 5, Åbo).

Ifall du vill ha en motionskamrat eller bekanta dig med motionstjänsterna med en tutor, skicka email till adressen tutors@campussport.fi.

CampusSports motionstutorer 2023-2024 är Tiina, Amanda, Hariharan, Jessica, Karrar, Uruj, Dishant, Jenni, Kerttu, Elise, Laura, Senthil, James och Satu.