Hoppa till innehåll

Tjänsterna för nybörjare

Håller du först på att börja motionera eller håller du på att återgå till motionen efter en lång paus? På denna sida hittar du vinkar för att komma igång.

Åt alla åbohögskoleiter

Motionsrådgivning

Vi erbjuder gratis personlig motionsrådgivning åt samtliga studerande och all personal inom Åbo-högskolorna. Servicen är avsedd för personer, som behöver särskilt stöd för att börja motionera eller för att upprätthålla motionen som en del av vardagen. Du kan höra dig för om motionsrådgivningsträff per email info@campussport.fi.

Motionstutorerna

CampusSports motionstutorer är motionärer, som på frivillig basis uppmuntrar högskolefolket att motionera mera. Tutorerna arrangerar evenemang och fungerar som motionskamrater i sporrande syfte. Du kan begära en motionstutor att delta i en timme med dig eller att förevisa ett gym. CampusSports Just for fun turen leds av motionstutorer. På turen är fokus på att ha roligt och att njuta av motionen i trevligt sällskap. Närmare information om motionstutorerna hittar du på Motionstutorerna-sidan.

Åt de, som betalat CampusSport motionsavgift

Ledda timmar

I CampusSports motionsschemat ingår både ledda och självständiga motionspass. Passen finns tillgängliga både för nybörjare och för dem som har tränat en längre tid. Passen är indelade i svårighetsgrad 1-3. Nivån för varje motionspass hittar du vid timbeskrivningar. Vi uppmuntrar dig att prova olika pass, eftersom alla timmar låter dig motionera på din egen nivå. Du kan alltid be instruktören om alternativa rörelser och vila under motionspasset.

Dessutom ordnar CampusSport nybörjar- och teknikkurser mot en separat avgift i många olika grenar. Mer information hittar du på sidan Kurser.

Gymrådgivning

CampusSport erbjuder på alla sina gym gymrådgivning en gång i veckan. Rådgivningen ingår i motionsavgiften. Nyttjandet av tjänsten kräver inte tidsbokning utan du kan alltid under rådgivningen begära hjälp av instruktören på plats. Du kan t.ex. fråga om användningen av redskapen och rörelsernas teknik vid utförandet. Du känner igen instruktören från den röda CampusSport-skjortan. Ifall du vill ha mera individuell instruktion eller ett helt konditionsprogram kan du via oss köpa personal trainer-tjänster till CampusSports avtalspriser.

Gymrådgivning 8.1-29.4.2024

må kl. 17.00-18.00 Tyyssija
må kl. 18.15-19.15 Formis
ti kl. 18.00-19.00 Aurum
ti kl. 19.15-20.15 Educarium
on kl. 15.00-16.00 Roddis