Hyppää sisältöön

Palvelut liikunnan aloittajille

Oletko vasta aloittamassa liikuntaharrastusta tai palaamassa liikunnan pariin pitkän tauon jälkeen? Tältä sivulta löydät vinkkejä alkuun pääsemiseksi.

Palvelut kaikille Turun korkeakoululaisille

Liikuntaneuvonta

CampusSport tarjoaa kaikille turkulaisten korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnan jäsenille maksutonta henkilökohtaista liikuntaneuvontaa. Palvelu on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat erityistä tukea liikkumisen aloittamiseen tai liikunnan pitämiseen osana arkea. Voit tiedustella liikuntaneuvontatapaamista sähköpostitse info@campussport.fi.

Liikuntatuutorit

CampusSportin liikuntatuutorit ovat vapaaehtoispohjalta toimivia vertaisliikkujia, jotka innostavat korkeakoulujen väkeä liikkumaan enemmän. Voit pyytää liikuntatuutoria osallistumaan kanssasi tunnille tai esittelemään kuntosalia. Tuutorit järjestävät tapahtumia ja toimivat liikkumaan kannustavina liikuntakavereina. Tuutorit vetävät myös viikoittaista kaikille avointa ja ilmaista Just for fun -vuoroa. Tarkemmat tiedot löydät Liikuntatuutorit-sivulta.

Palvelut CampusSportin liikuntamaksun maksaneille

Liikuntavuorot

CampusSportin liikunta-aikataulussa on sekä ohjattuja että ohjaamattomia liikuntavuoroja. Vuoroja on tarjolla aloittelijoille ja pidempään liikuntaa harrastaneille. Vuorot on jaoteltu vaativuustasoihin 1-3. Kunkin vuoron taso on kirjattu tuntikuvauksiin. Kannustamme rohkeasti kokeilemaan mitkä vuorot sopivat sinulle, koska vuoroilla voi tehdä liikkeitä soveltaen omalla tasollaan. Ohjaajalta voi kysyä vaihtoehtoisia liikkeitä ja vuoron aikana voi tarvittaessa levätä.

Lisäksi CampusSport järjestää monesta eri lajista erillismaksullisia alkeis- ja tekniikkakursseja. Tarkemmat tiedot löytyvät Kurssit-sivulta.

Kuntosalineuvonnat

CampusSport tarjoaa kaikilla kuntosaleillaan kuntosalineuvontaa kerran viikossa. Neuvonta sisältyy liikuntamaksuun. Palvelun käyttö ei vaadi ajanvarausta, vaan voit aina neuvonta-aikana pyytää apua paikalla olevalta ohjaajalta. Voit kysyä esimerkiksi laitteiden käytöstä ja liikkeiden suoritustekniikasta. Ohjaajan tunnistat punaisesta CampusSportin t-paidasta. Halutessasi yksilöllisempää ohjausta tai kokonaisen kuntosaliohjelman, voit ostaa kauttamme personal trainer -palveluita CampusSportin sopimushinnoilla. Kuntosalineuvonnat ovat kesätauolla ja jatkuvat jälleen 2.9.2024.