Hyppää sisältöön

Hieronta

Hieronnalla hoidetaan lihasjännitystä ja kiputiloja. Hieronta myös vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee vaivoja. CampusSportin hierojina toimivat Teemu Jääskeläinen ja Mikko Lähdesmäki, jotka ovat koulutettuja hierojia ja urheiluhierojia.

Palvelu on tarkoitettu ainoastaan CampusSportin liikuntamaksun maksaneille turkulaisten korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnan jäsenille.

Hinnasto

  • 30 min: 21€
  • 45 min: 31€
  • 60 min: 42€
  • 90 min: 62€

Varaus- ja maksuohjeet

Hieronta-ajat varataan CampusSportin ajanvarausjärjestelmässä. Valitse toimipisteeksi ”webshop”, tyypiksi ”hieronta” ja palveluksi hieronta-ajan kesto.

Hieronnat maksetaan paikan päällä käteisellä tai maksukortilla. Teemu Jääskeläisen hieronnat voi maksaa myös MobilePaylla sekä Mikko Lähdesmäen hieronnat Smartumilla tai Epassilla.

Ajanvaraus tulee perua viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen hieronta laskutetaan täysimääräisenä. Varattuja tapaamisaikoja ei voi luovuttaa eteenpäin muille henkilöille.

Hieronnat toteutetaan Sport Sirkan neuvotteluhuoneessa (Sirkkalankatu 13, Turku).

Lisätietoja palvelusta: Teemu Jääskeläinen 045 861 6999 ja Mikko Lähdesmäki 050 352 6500 / mikko(at)lahdesmaenlihashuolto.fi.