Hyppää sisältöön

Ravintoneuvonta

Ravintoneuvonnasta saa ravitsemukseen liittyvää apua ja tukea. Aiheena voi olla esimerkiksi painonhallinta, lihasmassan kasvatus, painonpudotus tai jaksaminen opiskelussa tai työelämässä.

Palvelu on tarkoitettu ainoastaan CampusSportin liikuntamaksun maksaneille turkulaisten korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnan jäsenille.

Ravintoneuvontaa antaa liikuntafysiologi (LitM) Inga Malinen, joka on opiskellut pitkänä sivuaineena ravitsemustieteitä Itä-Suomen yliopistossa. Inga työskentelee vähän liikkuvien ja ylipainoisten liikunta- ja elintapaneuvojana LiikU ry:ssä ja hän on työskennellyt urheilijoiden ravitsemusvalmentajana Turun Seudun Urheiluakatemiassa.

Jos sinulla on syömishäiriöön viittaavaa oireilua tai tarvitset apua ravitsemukseen liittyvään sairauteen, kuten keliakiaan tai ärtyneen suolen oireyhtymään, suosittelemme kääntymään laillistetun ravitsemusterapeutin puoleen.

Hinnasto

Yksi tapaaminen (1h)

  • opiskelija 73€ / henkilökunta 94€
  • Ravintoneuvonnan täsmäisku, jossa käydään läpi yksittäinen ravitsemukseen liittyvä ongelma tai kysymys.

Kolme tapaamista (3 x 1h)

  • opiskelija 187€ / henkilökunta 229€
  • Pidempi työskentely esimerkiksi painonhallinnan, lihasmassan kasvattamisen tai muun seurantaa vaativan kysymyksen parissa.

Ruokapäiväkirjan analysointi

  • 187€
  • Ruokapäiväkirjan analysointi sisältää asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden kartoituksen puhelimitse, neljän päivän ajan pidetyn ruokapäiväkirjan analysoinnin sekä yksilölliset ohjeet tavoitetta tukevan ateriarytmin ja ruokavalion koostamiseen.
  • Asiakas saa sähköpostitse kirjallisena tarkat tiedot ruokavalionsa kokonaisenergiamäärästä sekä proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen määristä ja niiden jakautumisesta ruokavaliossa. Tämän lisäksi hän saa tiedot vitamiinien sekä kivennäis- ja hivenaineiden määristä suhteessa voimassa oleviin ravitsemussuosituksiin.
  • Analysointi tapahtuu puhelimitse ja sähköpostitse, siihen ei sisälly tapaamisia.

Varaus- ja maksuohjeet

Ravintoneuvonta-ajat varataan CampusSportin ajanvarausjärjestelmässä. Valitse toimipisteeksi ”webshop” ja tyypiksi ”ravintoneuvonta”. Mikäli haluat varata kolmen tapaamisen sarjan, varaa kaikki tapaamiset kerralla. Ruokapäiväkirjan analysoinnissa ota yhteys suoraan Ingaan.

Ravintoneuvoja laskuttaa asiakkaita palvelusta, CampusSport ei välitä maksuja. Tapaamisten peruuttaminen tulee tapahtua viimeistään kaksi vuorokautta ennen sovittua tapaamista. Peruuttamattomista ja myöhässä peruutetuista tapaamisista peritään täysi hinta. Varattuja tapaamisaikoja ei voi luovuttaa eteenpäin muille henkilöille.

Neuvonnat toteutetaan Sport Sirkassa (Sirkkalankatu 13, Turku) tai muussa sovitussa paikassa. Mahdollisuus myös etäneuvontaan Zoomin kautta.

Lisätietoja palvelusta: 0400-791464 / inga.malinen@gmail.com