Hyppää sisältöön

Etkö pidä liikunnasta? Osallistu tutkimukseen!

Tuntuuko, että liikuntapalveluiden markkinointi on suunnattu ihan jollekin muulle kuin sinulle? Olisiko liikuntavuorolle helpompi lähteä, jos tiedät etukäteen, mihin olet menossa ja mitä vuorolla tapahtuu? Miten kommunikaatio liikuntatiloissa vaikuttaa omaan kokemukseesi?

CampusSportin liikuntasuunnittelija Maija Rihko tekee opinnäytetyötään viestinnän roolista vähän liikkuvien aktivoimisessa (mm. miten käytetty kieli ja kuvat kannustavat tai eivät kannusta liikunnan aloittamiseen). Etsimme opinnäytetyötä varten haastateltavaksi korkeakouluyhteisöön kuuluvia henkilöitä, jotka ovat joko aloittaneet liikuntaharrastuksen viimeisen kahden vuoden aikana, ovat vasta harkitsemassa liikuntaharrastuksen aloittamista tai eivät koe liikuntaa houkuttelevaksi. Haastattelut (kesto n. 45 min) toteutetaan luottamuksellisina yksilöhaastatteluina joulukuussa 2022 tai tammikuussa 2023. Haastatteluun osallistuvat saavat kiitokseksi ilmaisen lounaan sekä 30 päivän CampusSportin jäsenyyden.

Jos voit osallistua haastatteluun, ilmoita kiinnostuksestasi viimeistään su 22.1.2023 sähköpostiosoitteeseen maija.rihko@www.campussport.fi. Laita viestin otsikoksi ”Haastattelu”.

CS 2.12.2022