Laskettelureissu Meri-Teijoon

HUOM epävarman lumitilanteen takia joudumme siirtämään reissun uuteen ajankohtaan, joka on tiistai 3.3.2020. Jos et pääse osallistumaan tällöin, voit peruuttaa osallistumisesti ottamalla yhteyttä Petri Kuokkaseen (petri.kuokkanen@utu.fi) mahdollisimman pian.

Lähde mukaan CampusSportin laskettelureissulle Meri-Teijoon! Tapahtuma on avoin kaikille turkulaisten korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnan jäsenille, osallistuakseen ei tarvitse olla CampusSportin jäsen.

Koko lysti kustantaa 45€, sisältäen edestakaiset kuljetukset, hissilipun, välinevuokran ja joko laskettelu- tai lumilautailuopetuksen. Opetukseen osallistuminen ja välineiden vuokraaminen on vapaaehtoista, ilmoittautumisen yhteydessä voit valita haluamasi palvelut. Maksuohjeet lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.

Lähtö on tiistaina 3.3. Iskerin (Rehtorinpellonkatu 4, Turku) edestä klo 15.00 bussikyydein Meri-Teijoon, ja palaamme samaan paikkaan klo 21.00.

Mukaan reissuun pääsee ilmoittautumalla osoitteessa https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe3cVvAuRfaWEBSe2KeLDyxAlGQpS39oxRTZoFIbSU-FcB9CA/viewform?vc=0&c=0&w=1

 

CS päivitetty 4.2.2020