Muut palvelut

Tältä sivulta löydät lisätietoa seuraavista palveluista:
Liikuntavälinelainaus
Personal trainer -palvelut
Hieronta
Ravintoneuvonta

Liikuntavälinelainaus

CampusSportin liikuntamaksun maksaneet voivat lainata maksutta erilaisia liikuntavälineitä. Laina-aika on maksimissaan kolme vuorokautta. Halutessasi lainata liikuntavälineitä ota yhteyttä info@campussport.fi. Löydät kattavan listan lainattavista välineistä täältä.

Personal trainer -palvelut

Tarjoamme liikuntamaksun maksaneille personal trainer -palveluita edulliseen hintaan. Palvelut ovat saatavilla yksilötapaamisina sekä ryhmätapaamisina kahdelle henkilölle tai pienryhmälle (3-6 henkilöä). Yhden tapaamisen kesto on asiakkaan tarpeesta riippuen 45-60 minuuttia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme vähintään kahta tapaamista ja kunto-ohjelman teettämistä. CampusSportin personal trainereina toimivat Jarkko Mäkinen, Ville Suominen, Jani Rantala, Anni Toivanen, Anna Lilja ja Hanna Pihlajamaa. Sovi tapaaminen suoraan valitsemasi personal trainerin kanssa. PT:iden yhteystiedot ja esittelyt löydät täältä.

Hinnasto:
1 tapaaminen yhdelle henkilölle: opiskelija 30€ / henkilökunta 40€
1 tapaaminen kahdelle henkilölle: 50€
1 tapaaminen ryhmälle (3-6 henkeä): 80€
Kunto-ohjelman tai ruokavalio-ohjeistuksen laatiminen yhdelle henkilölle: opiskelija 30€ / henkilökunta 40€
Yhteisen kunto-ohjelman tai ruokavalio-ohjeistuksen laatiminen kahdelle henkilölle: 50€

Palvelut on tarkoitettu vain Turun korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnan jäsenille, joilla on liikuntamaksu maksettuna. Tapaamiset on tarkoitettu vain ostavalle asiakkaalle ja niitä ei voi luovuttaa eteenpäin. Personal trainerit laskuttavat asiakkaita palvelusta, CampusSport ei välitä maksuja. Tapaamisten peruuttaminen tulee tapahtua viimeistään kaksi vuorokautta ennen sovittua tapaamista. Peruuttamattomista ja myöhässä peruutetuista tapaamisista peritään täysi hinta.

Tutustu palvelun käyttöehtoihin.

Hieronta

CampusSportin liikuntamaksun maksaneiden on mahdollista ostaa hierontapalveluita CampusSportin sopimushinnoilla. Hierojina toimii Saku Hirmasto ja Teemu Jääskeläinen, jotka ovat molemmat koulutettuja hierojia ja urheiluhierojia. Hieronta-ajat varataan CampusSportin ajanvarausjärjestelmässä (valitse toimipisteeksi webshop ja tyypiksi hieronta) ja maksetaan paikan päällä käteisellä tai MobilePaylla. Teemu Jääskeläisen hieronnat voi maksaa myös maksukortilla. Ajanvaraus tulee perua viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen hieronta laskutetaan täysimääräisenä. Kaikki hieronnat toteutetaan Sport Sirkan neuvotteluhuoneessa osoitteessa Sirkkalankatu 13, Turku. Tarvittaessa lisätiedot suoraan hierojilta: 050 469 3960 / Saku Hirmasto ja 045 861 6999 / Teemu Jääskeläinen.

Hinnasto:
30 min: 20€
45 min: 30€
60 min: 40€
90 min: 60€

Ravintoneuvonta

Tarjoamme liikuntamaksun maksaneille ravintoneuvontaa edulliseen hintaan. Neuvonnasta saa ravitsemukseen liittyvää apua ja tukea. Aiheena voi olla esimerkiksi painonhallinta, lihasmassan kasvatus, painonpudotus tai jaksaminen opiskelussa tai työelämässä. Jos sinulla on syömishäiriöön viittaavaa oireilua tai tarvitset apua ravitsemukseen liittyvään sairauteen, kuten keliakiaan tai ärtyneen suolen oireyhtymään, suosittelemme kääntymään laillistetun ravitsemusterapeutin puoleen.

Ravintoneuvontaa antaa liikuntafysiologi (LitM) Inga Luotonen, joka on opiskellut pitkänä sivuaineena ravitsemustieteitä Itä-Suomen yliopistossa. Inga työskentelee vähän liikkuvien ja ylipainoisten liikunta- ja elintapaneuvojana LiikU ry:ssä ja hän on työskennellyt urheilijoiden ravitsemusvalmentaja Turun Seudun Urheiluakatemiassa.

Hinnasto:

Yksi tapaaminen (60 min) 60€
Ravintoneuvonnan täsmäisku, jossa käydään läpi yksittäinen ravitsemukseen liittyvä ongelma tai kysymys.

Kolme tapaamista (3 x 60 min) 160€
Pidempi työskentely esimerkiksi painonhallinnan, lihasmassan kasvattamisen tai muun seurantaa vaativan kysymyksen parissa.

Ruokapäiväkirjan analysointi 160€
Ruokapäiväkirjan analysointi sisältää asiakkaan tarpeiden ja tavoitteiden kartoituksen puhelimitse, neljän päivän ajan pidetyn ruokapäiväkirjan analysoinnin sekä yksilölliset ohjeet tavoitetta tukevan ateriarytmin ja ruokavalion koostamiseen. Asiakas saa sähköpostitse kirjallisena tarkat tiedot ruokavalionsa kokonaisenergiamäärästä sekä proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen määristä ja niiden jakautumisesta ruokavaliossa. Tämän lisäksi hän saa tiedot vitamiinien sekä kivennäis- ja hivenaineiden määristä suhteessa voimassa oleviin ravitsemussuosituksiin. Analysointi tapahtuu puhelimitse ja sähköpostitse, siihen ei sisälly tapaamisia.

Palvelu on tarkoitettu vain Turun korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnan jäsenille, joilla on liikuntamaksu maksettuna. Tapaamiset on tarkoitettu vain ostavalle asiakkaalle ja niitä ei voi luovuttaa eteenpäin. Ravintoneuvoja laskuttaa asiakkaita palvelusta, CampusSport ei välitä maksuja. Tapaamisten peruuttaminen tulee tapahtua viimeistään kaksi vuorokautta ennen sovittua tapaamista. Peruuttamattomista ja myöhässä peruutetuista tapaamisista peritään täysi hinta.

Neuvonta-ajat varataan CampusSportin ajanvarausjärjestelmässä: 1. Valitse nettisivuilla oleva linkki ”Varaa tunti”, 2. Valitse toimipiste: Webshop, 3. Valitse tyyppi: Ravintoneuvonta, 4. Valitse palvelu: Ravintoneuvonta 60 min., 5. Valitse kalenterista sopiva ajankohta. Mikäli haluat varata kolmen tapaamisen sarjan, varaa kaikki tapaamiset kerralla. Ruokapäiväkirjan analysoinnissa ota yhteys suoraan Ingaan.

Mahdollisuus myös etäneuvontaan Zoomin kautta. Kasvotusten tapahtuva neuvonta tapahtuu Sport Sirkassa (Sirkkalankatu 13) tai muussa sovitussa paikassa. Lisätietoja palvelusta: inga.luotonen@gmail.com, 0400-791464