Muut palvelut

Tältä sivulta löydät lisätietoa seuraavista palveluista:
Personal trainer -palvelut
Liikuntavälinelainaus
Hieronta

Personal trainer -palvelut

Tarjoamme liikuntamaksun maksaneille personal trainer -palveluita edulliseen hintaan. Palvelut ovat saatavilla yksilötapaamisina sekä ryhmätapaamisina kahdelle henkilölle tai pienryhmälle (3-6 henkilöä). Yhden tapaamisen kesto on asiakkaan tarpeesta riippuen 45-60 minuuttia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme vähintään kahta tapaamista ja kunto-ohjelman teettämistä. CampusSportin personal trainereina toimivat Jarkko Mäkinen, Ville Suominen, Jani Rantala, Anni Toivanen, Anna Lilja ja Hanna Pihlajamaa. Sovi tapaaminen suoraan valitsemasi personal trainerin kanssa. PT:iden yhteystiedot ja esittelyt löydät täältä.

Hinnasto:
1 tapaaminen yhdelle henkilölle: opiskelija 30€ / henkilökunta 40€
1 tapaaminen kahdelle henkilölle: 50€
1 tapaaminen ryhmälle (3-6 henkeä): 80€
Kunto-ohjelman tai ruokavalio-ohjeistuksen laatiminen yhdelle henkilölle: opiskelija 30€ / henkilökunta 40€
Yhteisen kunto-ohjelman tai ruokavalio-ohjeistuksen laatiminen kahdelle henkilölle: 50€

Palvelut on tarkoitettu vain Turun korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilökunnan jäsenille, joilla on liikuntamaksu maksettuna. Tapaamiset on tarkoitettu vain ostavalle asiakkaalle ja niitä ei voi luovuttaa eteenpäin. Personal trainerit laskuttavat asiakkaita palvelusta, CampusSport ei välitä maksuja. Tapaamisten peruuttaminen tulee tapahtua viimeistään kaksi vuorokautta ennen sovittua tapaamista. Peruuttamattomista ja myöhässä peruutetuista tapaamisista peritään täysi hinta.

Tutustu palvelun käyttöehtoihin.

Liikuntavälinelainaus

Lainaamme liikuntavälineitä liikuntamaksun maksaneille. Laina-aika on maksimissaan kolme vuorokautta. Halutessasi lainata liikuntavälineitä ota yhteyttä info@campussport.fi. Löydät kattavan listan lainattavista välineistä täältä.

Hieronta

CampusSportin liikuntamaksun maksaneiden on mahdollista ostaa hierontapalveluita CampusSportin sopimushinnoilla. Hierojina toimii Saku Hirmasto ja Teemu Jääskeläinen, jotka ovat molemmat koulutettuja hierojia ja urheiluhierojia. Hieronta-ajat varataan CampusSportin ajanvarausjärjestelmässä (valitse toimipisteeksi webshop ja tyypiksi hieronta) ja maksetaan paikan päällä käteisellä tai MobilePaylla. Ajanvaraus tulee perua viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen hieronta laskutetaan täysimääräisenä. Kaikki hieronnat toteutetaan Sport Sirkan neuvotteluhuoneessa osoitteessa Sirkkalankatu 13, Turku. Tarvittaessa lisätiedot suoraan hierojilta: 050 469 3960 / Saku Hirmasto ja 045 861 6999 / Teemu Jääskeläinen.

Hinnasto:
30 min: 20€
45 min: 25€
60 min: 35€
90 min: 45€