Hyppää sisältöön

Hae CampusSportin liikuntatuutoriksi

Lukuvuoden 2022-2023 tuutorihaku järjestetään 10.3.-31.3.2022. Hae mukaan lähettämällä hakemus osoitteeseen info@www.campussport.fi. Kerro vapaamuotoisesti itsestäsi (mitä opiskelet ja harrastat, mikä on suhteesi liikuntaan, miksi haluaisit liikuntatuutoriksi).

Liikuntatuutorit ovat osa CampusSportin matalan kynnyksen toimintaa, jonka tavoitteena on tehdä liikkumisesta mahdollisimman helposti lähestyttävää. Tuutorilla on tärkeä rooli potentiaalisten liikkujien tavoittamisessa: heidän, jotka eivät harrasta liikuntaa tai eivät halua tutustua liikuntamahdollisuuksiin yksin. Tehtävä on palkitseva – tuutori saattaa auttaa jotakuta löytämään liikunnan ilon.

Tuutori on vertaistukihenkilö – tavallinen liikkuja, joka tukee ja kannustaa muita tavallisia liikkujia. Tuutorin ei tarvitse olla liikunta-alan asiantuntija tai himourheilija – riittää, että liikkuminen kiinnostaa.

Liikuntatuutori kannustaa Turun korkeakoulujen väkeä liikkumaan, eli:
– innostaa uudet opiskelijat CampusSportin käyttäjiksi: toivottaa heidät tervetulleiksi ja opastaa kokeilijoita liikuntatiloissa sekä esittelee CampusSportia tapahtumissa
– toimii liikuntakaverina
– vetää viikoittaista tuutoreiden omaa Just for fun -liikuntavuoroa
– järjestää lajikokeiluja, tapahtumia ja ekskursioita
– toimii CampusSport-lähettiläänä omassa korkeakoulussa
– auttaa kursseilla ja kilpailuissa
– tuottaa sisältöä somekanaviin
– Mitä muuta? Ideoita otetaan mielellään vastaan.

Toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja siitä ei makseta rahallista korvausta. Tuutorit saavat ilmaisen liikuntakäyttöoikeuden sekä mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi erillismaksullisille kursseille ja CampusSportin kilpailuihin. Lisäksi tuutorointi tarjoaa erinomaisen tilaisuuden saada lisää kokemusta esimerkiksi tapahtumien järjestämisestä tai esiintymisestä. Ja tärkeimpänä: kauden aikana tapaat upeita tyyppejä ja saat hienoja kokemuksia!

Tuutoreiden toimintakausi on lukuvuoden mittainen. Kiireisin aika on elokuun lopusta lokakuun alkuun, joten on tärkeää, että pystyt sitoutumaan toimintaan kyseisenä ajankohtana. Tuutoreiden tulee keväällä ennen kauden alkua osallistua viiden tunnin mittaiseen koulutukseen sekä tehdä lukuvuoden aikana 40 tuutorointituntia. Koulutuksen ensimmäinen osa järjestetään ti 12.4. klo 16.30-19.

CS 10.3.2022