Hyppää sisältöön

Kesän 2024 tenniksen alkeiskurssit

CampusSport järjestää kesällä kaksi tenniksen alkeiskurssia. Kurssit ovat saman sisältöiset. Osallistuminen ei edellytä CampusSportin liikuntamaksun maksamista, jos et halua käyttää muita CampusSportin palveluita.

Kurssi A kokoontuu ke 5.6., pe 7.6., ke 12.6. ja pe 14.6. klo 15-17.30.
Kurssi B kokoontuu ke 3.7., pe 5.7., ke 10.7. ja pe 12.7. klo 15-17.30.

Tenniksen alkeiskurssi on tarkoitettu aloittelijoille tai vähän pelanneille. Kurssilla opitaan tenniksen peruslyönneistä kämmen- ja rystylyönnit, syöttö sekä lentolyönnit. Lisäksi harjoitellaan tavallisimpia pelitilanteita. Kurssin painopiste on oikean tekniikan ja liikkumisen oppimisessa. Jokainen kurssikerta sisältää yhden uuden lyönnin tekniikan opettelua sekä pelitilanneharjoituksia parin kanssa tai ryhmässä.

Kurssin hinta on 40 euroa. Ohjaaja laskuttaa kurssimaksun osallistujilta kurssin alettua. Kurssi toteutuu ainoastaan mikäli 8 henkilöä ilmoittautuu. Viimeinen ilmoittautumispäivä on to 30.5.

Kurssille ilmoittaudutaan CampusSportin sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta:

  1. Valitse CampusSportin nettisivuilla oleva linkki ”Varaa tunti”
  2. Kirjaudu sisään oman korkeakoulusi HAKA-tunnuksilla
  3. Valitse toimipiste: Webshop
  4. Valitse tyyppi: Liikuntavuorot
  5. Valitse palvelu: Tenniksen alkeiskurssi A TAI Tenniksen alkeiskurssi B
  6. Valitse kalenterista 5.6. tai 3.7.

Kurssipaikkana ovat CampusSportin tenniskentät Educariumin (Assistentinkatu 5, Turku) lähistöllä. Osallistujat eivät tarvitse omaa mailaa tai palloja. Jalkineiksi suositellaan massakentälle soveltuvia tukevia tasapohjaisia liikuntajalkineita, mutta ei juoksulenkkareita.

Kurssilla on säävaraus. Sateen sattuessa ohjaaja ilmoittaa osallistujille tekstiviestillä kurssikerran siirtymisestä. Ilmoitus tulee viimeistään tuntia ennen suunniteltua aloitusta. Sateen sattuessa kurssikerta siirtyy varapäivälle. Kurssi A varapäivät: 19.6., 21.6., 26.6. ja 28.6. Kurssi B varapäivät: 17.7., 19.7., 24.7. ja 26.7.