Hyppää sisältöön

Voita geokätköilemällä elämys- tai hierontalahjakortti

Kesä on geokätköilyn kulta-aikaa! Nyt kannattaa etsiä CampusSportin GoCache-sovelluksessa olevia geokätköjä: arvomme syyskuun alussa kaikkien reittejä suorittaneiden Turun korkeakoulujen opiskelijoiden ja henkilökunnan jäsenten kesken 80 euron arvoisen elämyslahjakortin ja kolme hierontalahjakorttia.

Voit etsiä kätköjä yksin tai ystävien kanssa, tarvitset vain älypuhelimen ja kynän. Reittien suorittaminen ja sovelluksen käyttäminen on ilmaista. Voit ladata GoCache-sovelluksen CampusCache-nettisivulta: https://campuscache.fi/?page_id=192&lang=fi. Muista antaa korkeakoulusi sähköpostiosoite reitin suorittamisen yhteydessä, jotta osallistut arvontaan.

Elokuun loppuun asti auki olevat GoCache-reitit, joita suorittamalla osallistut arvontaan:

Scenes from Turku -reitti esittelee Turussa kuvattujen elokuvien kuvauspaikkoja. Pituus 4,7 km.

Campus Art -reitillä pääset tutustumaan Turun korkeakoulukampuksien arkkitehtuuriin ja taideteoksiin. Pituus 2,2 km.

Korppolaismäki-reitti kierrättää sinua Korppolaismäen ja Telakkarannan alueella. Pituus 3,7 km.

Via Dolorosa -reitti esittelee kuuluisan Ruisrock-festivaaleille johtavan reitin Ruissalossa. Pituus 2 km.

Lisäksi avoinna on Geocaching-sovelluksessa oleva CampusSport X TYS -reitti, joka on CampusSportin ja Turun Ylioppilaskyläsäätiön (TYS) yhteinen geokätköreitti. Reitti kulkee Turun opiskelija-asuntokohteissa, ja jokainen kätkökuvaus kertoo jotain kyseisen alueen rakennuksista, historiasta tai urbaanilegendoista. Kummituksiinkin saattaa törmätä. Tätä reittiä suorittamalla et osallistu arvontaan.

CS 12.5.2022