Info

Käyttöoikeudet

Seuraavilla Turun ammattikorkeakoulun, Turun yliopiston, Åbo Akademin ja Yrkeshögskolan Novian opiskelija- ja henkilöstöryhmillä on käyttöoikeus CampusSportin palveluihin:

–    Tutkintoon johtavan koulutuksen opiskelijat
–    Vaihto-opiskelijat
–    Jatko-opiskelijat
–    Erillis- ja täydennysopiskelijat
–    Korkeakouluihin työsuhteessa olevat työntekijät, myös osa-aikaiset
–    Apurahatutkijat

Lisäksi palveluiden käyttöön ovat oikeutettuja:
–    DIAKin ja HUMAKin Turun toimipisteiden opiskelijat

Hinnat

CampusSportin liikuntakäyttöoikeuden voi lunastaa joko lukuvuodeksi (29.8.2016-21.5.2017), lukukaudeksi (29.8.-18.12.2016 tai 2.1.-21.5.2017, kuntosalit 31.5.2017 asti ) tai kesäksi (1.6.-27.8.). Lukuvuodelle 2016-2017 hinnat ovat:
Lukuvuosi 60 euroa
Lukukausi 40 euroa
Kesä 15 euroa (käytössä kuntosalit: Asa ja Roddis koko kesän, Educarium ja Ruiskatu 1.8. alkaen)

Liikuntakäyttöoikeuden voi lunastaa CampusSportin verkkokaupasta (oikean yläkulman Tule käyttäjäksi -painike). Käteis- tai korttimaksu liikuntatiloissa ei ole mahdollista.

Liikuntakäyttöoikeuden lunastaminen

CampusSportin asiakkaaksi voi rekisteröityä verkkokaupassa, jonne pääseminen vaatii HAKA-tunnistautumisen. HAKA-tunnistautuminen toimii korkeakoulusi käyttäjätunnuksilla. Maksuvälineinä verkkokaupassa käyvät yleisimmät luottokortit tai suomalainen verkkopankki. Kun olet maksanut liikuntamaksun, tulee sinun aktivoida sähköinen liikuntatagi (ns. NFC-tag) liikuntatilojen asiakaspalvelupisteellä. Liikuntatagina voidaan käyttää jo olemassa olevaa tagia (esim. yliopiston tulostinlätkä, FRANK-opiskelijakortti). Jos sinulla ei ole tagia tai korttia, tulee sinun maksaa tagi CampusSportin verkkokaupassa. Liikuntatagi noudetaan ja aktivoidaan Sport Sirkan asiakaspalvelupisteellä, joka on auki kesällä ma klo 8-11 ja to klo 15-18.

Yhdenvertaisuus

CampusSportin palvelut on tarkoitettu kaikille turkulaisen korkeakouluyhteisön jäsenille. Palveluissamme otetaan huomioon käyttäjien erityistarpeet ja esteettömyys. CampusSportin tiloista esteettömiä ovat:
– ASA-gymet (Vänrikinkatu 3), hissi, inva-wc
– Educariumin liikuntasali ja kuntosali (Assistentinkatu 5), katutasossa, sähkö-ovet, inva-wc

Jos sinulla on erityistarpeita liikuntapalveluihin liittyen, voit olla yhteydessä CampusSportin liikuntatyöntekijöihin (info(at)campussport.fi).