Info

CampusSport lyhyesti

CampusSport tarjoaa edullisia ja monipuolisia liikuntapalveluita turkulaisten korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilöstölle. Yhteisiä liikuntapalveluita on järjestetty syksystä 2016 alkaen.

Käyttöoikeudet

Seuraavilla läsnäolevaksi ilmoittautuneilla Turun ammattikorkeakoulun, Turun yliopiston, Åbo Akademin ja Yrkeshögskolan Novian sekä opiskelija- ja henkilöstöryhmillä on käyttöoikeus CampusSportin palveluihin:

– Tutkintoon johtavan koulutuksen opiskelijat
– Vaihto-opiskelijat
– Korkeakouluihin työsuhteessa olevat työntekijät, myös osa-aikaiset (henkilökuntahinta)
– Jatko-opiskelijat (henkilökuntahinta)
– Apurahatutkijat (henkilökuntahinta)
– Lisäksi: DIAKin ja HUMAKin Turun toimipisteiden opiskelijat

Liikuntapalveluita on oikeus käyttää sen lukuvuoden loppuun asti, jonka aikana valmistuu tai työsuhde päättyy. Tuntien varaaminen ennakkoon ei kuitenkaan ole enää mahdollista sen jälkeen, kun korkeakoulun tunnukset poistuvat käytöstä.

Hinnat

CampusSportin liikuntakäyttöoikeuden voi lunastaa joko lukuvuodeksi (3.9.2018-30.4.2019), lukukaudeksi (3.9.-31.12.2018 tai 2.1.-30.4.2019) tai kesäksi (2.5.-1.9.2019, ohjatut tunnit ja palloiluvuorot 2.5.-16.6.). Liikuntamaksun hintaan sisältyy kaikki muut liikuntapalvelut paitsi erillismaksulliset kurssit ja kilpailut. Lukuvuodelle 2018–2019 hinnat ovat:

Lukuvuosi 2018–2019: opiskelijat 66 euroa, henkilökunta 88 euroa
Lukukausi (syksy 2018 tai kevät 2019): opiskelijat 44 euroa, henkilökunta 55 euroa
Kesäkausi 2019: 33 euroa (opiskelijat ja henkilökunta)
Liikuntamaksut sisältävät arvonlisäveron 10%.

Liikuntakäyttöoikeuden voi lunastaa CampusSportin verkkokaupasta. Käteis- tai korttimaksu liikuntatiloissa ei ole mahdollista.

Liikuntakäyttöoikeuden lunastaminen

1. Siirry CampusSportin nettisivujen verkkokauppaan. Kirjaudu verkkokauppaan oman korkeakoulusi Haka-tunnuksilla. Maksuvälineinä verkkokaupassa käyvät yleisimmät luottokortit ja suomalainen verkkopankki.
2. Maksa liikuntamaksu sekä tagi, johon käyttöoikeudet voi aktivoida. Käyttöoikeudet on mahdollista aktivoida myös fyysiseen Frank-opiskelijakorttiin, Turun yliopiston tulostuslätkään tai muuhun NFC-sirulliseen korttiin, jolloin erillistä tagia ei tarvitse ostaa. Jokaisella liikuntapalveluiden käyttäjällä tulee olla tagi, sillä se toimii sähköisenä avaimena ja tunnistautumisvälineenä.
3. Nouda tagi tai käy aktivoimassa olemassa oleva kortti liikuntatilojen asiakaspalvelupisteellä (Educarium, Sport Sirkka). Asiakaspalvelupisteiden aukioloajat löydät Tilat-sivulta. CampusSportin palveluita aiemmin käyttäneillä uusi kausi aktivoituu automaattisesti käytössä olleelle tagille.

Tietosuojailmoitus

CampusSportin tietosuojailmoitus henkilötietojen käsittelemisestä on luettavissa täällä (pdf).

Yhdenvertaisuus

CampusSportin palvelut on tarkoitettu kaikille turkulaisen korkeakouluyhteisön jäsenille. Palveluissamme otetaan huomioon käyttäjien erityistarpeet ja esteettömyys aina kun se on mahdollista. Jos sinulla on erityistarpeita liikuntapalveluihin liittyen, voit olla yhteydessä CampusSportin liikuntatyöntekijöihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@campussport.fi.