Info

Käyttöoikeudet

Seuraavilla Turun ammattikorkeakoulun, Turun yliopiston, Åbo Akademin ja Yrkeshögskolan Novian sekä DIAKin ja HUMAKin Turun toimipisteiden opiskelija- ja henkilöstöryhmillä on käyttöoikeus CampusSportin palveluihin:

–    Tutkintoon johtavan koulutuksen opiskelijat
–    Vaihto-opiskelijat
–    Erillis- ja täydennysopiskelijat
–    Korkeakouluihin työsuhteessa olevat työntekijät, myös osa-aikaiset (henkilökuntahinta)
–    Jatko-opiskelijat (henkilökuntahinta)
–    Apurahatutkijat (henkilökuntahinta)

Liikuntapalveluita on oikeus käyttää sen lukuvuoden loppuun asti, jonka aikana valmistuu tai työsuhde päättyy. Tuntien varaaminen ennakkoon ei kuitenkaan ole enää mahdollista sen jälkeen, kun korkeakoulun tunnukset poistuvat käytöstä.

Hinnat

CampusSportin liikuntakäyttöoikeuden voi lunastaa joko lukuvuodeksi (28.8.2017–30.4.2018), lukukaudeksi (28.8.–17.12.2017 tai 2.1.–30.4.2018) tai kesäksi (2.5.–2.9.2018, ohjatut tunnit 2.5.-17.6.). Liikuntamaksun hintaan sisältyy kaikki muut liikuntapalvelut paitsi erillismaksulliset kurssit ja kilpailut. Lukuvuodelle 2017–2018 hinnat ovat:

Lukuvuosi 2017–2018: opiskelijat 66 euroa, henkilökunta 88 euroa
Lukukausi (syksy 2017 tai kevät 2018): opiskelijat 44 euroa, henkilökunta 55 euroa
Kesäkausi 2018: 33 euroa (opiskelijat ja henkilökunta)
Liikuntamaksut sisältävät arvonlisäveron 10%.

Liikuntakäyttöoikeuden voi lunastaa CampusSportin verkkokaupasta. Käteis- tai korttimaksu liikuntatiloissa ei ole mahdollista.

Liikuntakäyttöoikeuden lunastaminen

CampusSportin asiakkaaksi voi rekisteröityä verkkokaupassa, jonne pääseminen vaatii HAKA-tunnistautumisen. HAKA-tunnistautuminen toimii korkeakoulusi käyttäjätunnuksilla. Maksuvälineinä verkkokaupassa käyvät yleisimmät luottokortit tai suomalainen verkkopankki. Kun olet maksanut liikuntamaksun, tulee sinun aktivoida sähköinen liikuntatagi (ns. NFC-tag) liikuntatilojen asiakaspalvelupisteellä. Liikuntatagina voidaan käyttää jo olemassa olevaa tagia (esim. yliopiston tulostinlätkä, FRANK-opiskelijakortti). Jos sinulla ei ole tagia tai korttia, tulee sinun maksaa tagi CampusSportin verkkokaupassa. Liikuntatagi noudetaan ja aktivoidaan Educariumin tai Sport Sirkan asiakaspalvelupisteellä, joiden asiakaspalveluajat löytyvät Tilat-sivulta.

Tietosuojailmoitus

CampusSportin tietosuojailmoitus henkilötietojen käsittelemisestä on luettavissa täällä (pdf).

Yhdenvertaisuus

CampusSportin palvelut on tarkoitettu kaikille turkulaisen korkeakouluyhteisön jäsenille. Palveluissamme otetaan huomioon käyttäjien erityistarpeet ja esteettömyys aina kun se on mahdollista. Jos sinulla on erityistarpeita liikuntapalveluihin liittyen, voit olla yhteydessä CampusSportin liikuntatyöntekijöihin info@campussport.fi.