Avustukset

Opiskelijaurheilijoiden tukeminen
Turun korkeakouluissa tutkintoon johtavassa koulutuksessa opiskelevien urheilijoiden on mahdollista hakea CampusSportilta tukea kilpailuihin osallistumisen kulujen korvaamiseen. Tukea voi anoa sekä yksilöurheilija että joukkue.

Opiskelijaurheilijoiden avustusten jakoperusteet ja jaettavat summat:
luokka 1: Universiadit, MM-, EM- ja muut kansainväliset kisat
• 150€ / opiskelija yksilölajeissa
• 400€ / joukkue joukkuelajeissa

luokka 2: Opiskelijoiden SM-kisat, SELL opiskelijakilpailut, Opiskelijoiden Pohjoismaiden Mestaruus
• 50€ / opiskelija yksilölajeissa
• 200€ / joukkue joukkuelajeissa

Tukea tulee anoa CampusSportilta ennen kisoihin lähtemistä. Opiskelijaurheilijan tulee hakuvaiheessa arvioida kisoihin osallistumisen kokonaiskustannukset sekä tuoda tietoon muut mahdolliset rahoittajatahot. Mikäli avustuksiin varatusta summasta ei pystytä maksamaan tukea kaikille hakijoille, kansainvälisiin kisoihin osallistuvat urheilijat (luokka 1) ovat avustusten jaossa etusijalla. Vastineeksi opiskelijaurheilijoiden tulee edistää CampusSportin näkyvyyttä erikseen sovittavalla tavalla.

Tuetut vakiovuorot
Ryhmien on mahdollista anoa ilmaista vakiovuoroa CampusSportin tiloista perustellusta syystä. Lukuvuosittain haussa on viisi maksutonta yhden tunnin vakiovuoroa. Kyseisiä vuoroja voi hakea touko-kesäkuussa, kun virallinen vakiovuorohaku (isot salit ja sulkapallo) on ohi. Jos kaikki vuorot eivät mene virallisessa haussa, voi vuoroja hakea jatkuvalla haulla koko lukuvuoden ajan. Tuetun toiminnan pitää olla CampusSportin arvoihin sopivaa ja sen harjoittamisen pitää olla sallittua CampusSportin tiloissa. Tuettuja vakiovuoroja ovat hakeneet ja saaneet esim. speksit ja Team Rynkeby -pyöräilyseura. Vastineeksi yhteistyöstä CampusSportin tulee saada positiivista näkyvyyttä, josta sovitaan kunkin tahon kanssa erikseen.

Jos olet kiinnostunut anomaan CampusSportilta tukea, ole yhteydessä petri.kuokkanen@campussport.fi.