Info

Tällä sivulla: CampusSport lyhyesti / Käyttöoikeudet / Hinnat / Liikuntakäyttöoikeuden lunastaminen / Tietosuojailmoitus / CampusSportin visio 2025 / Yhdenvertaisuus / Avustukset / Logo / Koronavirustilanteen aiheuttamat erityisjärjestelyt

CampusSport lyhyesti

CampusSport tarjoaa edullisia ja monipuolisia liikuntapalveluita turkulaisten korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilöstölle. Yhteisiä liikuntapalveluita on järjestetty syksystä 2016 alkaen.

Käyttöoikeudet

Seuraavilla läsnäolevaksi ilmoittautuneilla Turun ammattikorkeakoulun, Turun yliopiston, Åbo Akademin ja Yrkeshögskolan Novian sekä opiskelija- ja henkilöstöryhmillä on käyttöoikeus CampusSportin palveluihin:

– Tutkintoon johtavan koulutuksen opiskelijat
– Vaihto-opiskelijat
– Korkeakouluihin työsuhteessa olevat työntekijät, myös osa-aikaiset (henkilökuntahinta)
– Jatko-opiskelijat (henkilökuntahinta)
– Apurahatutkijat (henkilökuntahinta)
– Lisäksi: DIAKin ja HUMAKin Turun toimipisteiden opiskelijat, Turun AMK:n polkuopiskelijat

Liikuntapalveluita on oikeus käyttää sen lukuvuoden loppuun asti, jonka aikana valmistuu tai työsuhde päättyy. Tuntien varaaminen ennakkoon ei kuitenkaan ole enää mahdollista sen jälkeen, kun korkeakoulun tunnukset poistuvat käytöstä.

Hinnat

CampusSportin liikuntakäyttöoikeuden voi lunastaa joko lukuvuodeksi (31.8.2020-30.4.2021), lukukaudeksi (31.8.-31.12.2020 tai 4.1.-30.4.2021) tai kesäksi. Liikuntamaksun hintaan sisältyy kaikki muut liikuntapalvelut paitsi erillismaksulliset kurssit ja kilpailut. Lukuvuodelle 2020–2021 hinnat ovat:

Lukuvuosi 2020–2021: opiskelijat 73 euroa, henkilökunta 97 euroa
Lukukausi (syksy 2020 tai kevät 2021): opiskelijat 48 euroa, henkilökunta 61 euroa
Liikuntamaksut sisältävät arvonlisäveron 10%.

Liikuntakäyttöoikeuden voi lunastaa CampusSportin verkkokaupasta. Käteis- tai korttimaksu liikuntatiloissa ei ole mahdollista.

Liikuntakäyttöoikeuden lunastaminen

1. Siirry CampusSportin nettisivujen verkkokauppaan. Kirjaudu verkkokauppaan oman korkeakoulusi Haka-tunnuksilla. Maksuvälineinä verkkokaupassa käyvät yleisimmät luottokortit ja suomalainen verkkopankki.
2. Maksa liikuntamaksu sekä tagi, johon käyttöoikeudet voi aktivoida. Käyttöoikeudet on mahdollista aktivoida myös fyysiseen Frank-opiskelijakorttiin, Turun yliopiston tulostuslätkään tai muuhun NFC-sirulliseen korttiin, jolloin erillistä tagia ei tarvitse ostaa. Jokaisella liikuntapalveluiden käyttäjällä tulee olla tagi, sillä se toimii sähköisenä avaimena ja tunnistautumisvälineenä.
3. Nouda tagi tai käy aktivoimassa olemassa oleva kortti liikuntatilojen asiakaspalvelupisteellä (Educarium, Sport Sirkka). Asiakaspalvelupisteiden aukioloajat löydät Tilat-sivulta. CampusSportin palveluita aiemmin käyttäneillä uusi kausi aktivoituu automaattisesti käytössä olleelle tagille.

Tietosuojailmoitus

CampusSportin tietosuojailmoitus henkilötietojen käsittelemisestä on luettavissa täällä (pdf).

CampusSportin visio 2025

Vision työstämiseen on osallistunut useita tahoja CampusSportin ohjausryhmästä työntekijöihin ja aina asiakkaisiin asti. CampusSportin henkilöstö tulee tekemään vision tueksi toimenpidesuunnitelman, jonka mukaisesti vision tavoitteita aletaan edistää käytännön tasolla.

CampusSportin vision ydinviestit selviävät yllä olevasta kuvasta, kokonaisuudessaan voit tutustua visioon täällä. Vision kuvitti Hehku Visual.

Yhdenvertaisuus

CampusSportin palvelut on tarkoitettu kaikille turkulaisen korkeakouluyhteisön jäsenille. Palveluissamme otetaan huomioon käyttäjien erityistarpeet ja esteettömyys aina kun se on mahdollista. Jos sinulla on erityistarpeita liikuntapalveluihin liittyen, voit olla yhteydessä CampusSportin liikuntatyöntekijöihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@campussport.fi.

Avustukset

Opiskelijaurheilijat niin yksilö- kuin joukkuelajeissakin voivat hakea CampusSportilta avutusta kisamatkojen kuluihin. Ryhmät voivat myös hakea itselleen tuettua vakiovuoroa CampusSportin tiloissa. Lisätietoa avustuksista täällä.

Logo

Voit ladata CampusSportin logon käyttöösi tästä.

Koronavirustilanteen aiheuttamat erityisjärjestelyt

Vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen CampusSportin liikuntatiloissa noudatetaan erityisjärjestelyjä mahdollisimman turvallisen harjoittelun takaamiseksi. Erityisjärjestelyistä on kerrottu tarkemmin tässä uutisessa.

Pukuhuoneissa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa on käytettävä kasvomaskia. Maskia tulee käyttää myös liikuntasuorituksen aikana, mikäli se on mahdollista. Suosittelemme kirurgisen suunenäsuojuksen käyttöä.

CampusSportin toiminta järjestetään toistaiseksi poikkeusjärjestelyillä. Ohjatut tunnit pidetään online-tunteina ja kuntosalit ovat käytettävissä ainoastaan ajanvarauksella. Palloiluvuorot ja vakiovuorot (pois lukien sulkapallo) on toistaiseksi kokonaan keskeytetty. Kilpailuita ja tapahtumia järjestetään ainoastaan verkossa. Yksilöpalvelut ovat normaalisti käytettävissä.