Info

Tällä sivulla: CampusSport lyhyesti / Käyttöoikeudet / Hinnat / Liikuntakäyttöoikeuden lunastaminen / Tietosuojailmoitus / CampusSportin visio 2025 / Yhdenvertaisuus / Avustukset / Logo

CampusSport lyhyesti

CampusSport tarjoaa edullisia ja monipuolisia liikuntapalveluita turkulaisten korkeakoulujen opiskelijoille ja henkilöstölle. Yhteisiä liikuntapalveluita on järjestetty Turussa syksystä 2016 alkaen.

Käyttöoikeudet

Seuraavilla läsnäolevaksi ilmoittautuneilla Turun ammattikorkeakoulun, Turun yliopiston, Åbo Akademin ja Yrkeshögskolan Novian opiskelija- ja henkilöstöryhmillä on käyttöoikeus CampusSportin palveluihin:

– Tutkintoon johtavan koulutuksen opiskelijat
– Vaihto-opiskelijat
– Avoimen yliopiston ja avoimen AMK:n opiskelijat (1.9.2022 lähtien)
– Korkeakouluihin työsuhteessa olevat työntekijät, myös osa-aikaiset (henkilökuntahinta)
– Jatko-opiskelijat (henkilökuntahinta)
– Apurahatutkijat (henkilökuntahinta)
– Lisäksi: DIAKin ja HUMAKin opiskelijat

Liikuntapalveluita on oikeus käyttää sen lukuvuoden loppuun asti, jonka aikana valmistuu tai työsuhde päättyy. Uusien palveluiden ostaminen tai vuorojen varaaminen ennakkoon ei kuitenkaan ole enää mahdollista sen jälkeen, kun korkeakoulun tunnukset poistuvat käytöstä.

Hinnat

CampusSportin liikuntakäyttöoikeuden voi lunastaa joko lukuvuodeksi (1.9.2022–30.4.2023), lukukaudeksi (1.9.-31.12.2022 tai 2.1.-30.4.2023), 30 päiväksi tai kesäksi. Liikuntamaksun hintaan sisältyy kuntosalien käyttö, ohjatut tunnit sekä palloiluvuorot.

Liikuntamaksuhinnasto 2022-2023
Lukuvuosi 2022–2023: opiskelijat 75 euroa, henkilökunta 99 euroa
Lukukausi (syksy 2022 tai kevät 2023): opiskelijat 49 euroa, henkilökunta 62 euroa
30 päivää (voimassa ostohetkestä alkaen): opiskelijat 20 euroa, henkilökunta 25 euroa
Kesä 2023: opiskelijat 37 euroa, henkilökunta 47 euroa
(hinnat sisältävät arvonlisäveron 10%)

Liikuntakäyttöoikeuden voi lunastaa CampusSportin verkkokaupasta. Käteis- tai korttimaksu liikuntatiloissa ei ole mahdollista.

Liikuntakäyttöoikeuden lunastaminen

1. Siirry CampusSportin nettisivujen verkkokauppaan. Kirjaudu verkkokauppaan oman korkeakoulusi Haka-tunnuksilla. Maksuvälineinä verkkokaupassa käyvät yleisimmät luottokortit, suomalainen verkkopankki, MobilePay ja Pivo.
2. Maksa liikuntamaksu sekä tagi, johon käyttöoikeudet voi aktivoida. Käyttöoikeudet on mahdollista aktivoida myös fyysiseen Frank-opiskelijakorttiin, Turun yliopiston tulostuslätkään tai muuhun NFC-sirulliseen korttiin, jolloin erillistä tagia ei tarvitse ostaa. Jokaisella liikuntapalveluiden käyttäjällä tulee olla tagi, sillä se toimii sähköisenä avaimena ja tunnistautumisvälineenä.
3. Nouda tagi tai käy aktivoimassa olemassa oleva kortti liikuntatilojen asiakaspalvelupisteellä. Asiakaspalvelupisteiden aukioloajat löydät Tilaesittelyt-sivulta. Mikäli olet käyttänyt CampusSportin palveluita viimeisen kahden vuoden aikana, uusi kausi aktivoituu aiemmin käytössä olleelle tagille automaattisesti.

Tietosuojailmoitus

CampusSportin tietosuojailmoitus henkilötietojen käsittelemisestä on luettavissa täällä (pdf).

CampusSportin visio 2025

CampusSportille luotiin visio vuonna 2019. Vision työstämiseen on osallistunut useita tahoja CampusSportin ohjausryhmästä työntekijöihin ja aina asiakkaisiin asti. Vision tueksi on tehty toimenpidesuunnitelma, jonka mukaisesti vision tavoitteita aletaan edistää käytännön tasolla.

CampusSportin vision ydinviestit selviävät yllä olevasta kuvasta, kokonaisuudessaan voit tutustua visioon täällä. Vision kuvitti Hehku Visual.

Yhdenvertaisuus

CampusSportin palvelut on tarkoitettu kaikille turkulaisen korkeakouluyhteisön jäsenille. Palveluissamme otetaan huomioon käyttäjien erityistarpeet ja esteettömyys aina kun se on mahdollista. Jos sinulla on erityistarpeita liikuntapalveluihin liittyen, voit olla yhteydessä CampusSportin liikuntatyöntekijöihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@campussport.fi.

Avustukset

Opiskelijaurheilijat niin yksilö- kuin joukkuelajeissakin voivat hakea CampusSportilta avutusta kisamatkojen kuluihin. Ryhmät voivat myös hakea itselleen tuettua vakiovuoroa CampusSportin tiloissa. Lisätietoa avustuksista täällä.

Logo

Voit ladata CampusSportin logon käyttöösi tästä.