Personal trainerimme

Jarkko Mäkinen
Yhteystiedot: jarkkomail@gmail.com
Koulutus: Kasvatustieteiden tohtori KT, valmentajan erikoisammattitutkinto VEAT
Tausta: Toimin päätyökseni nuorten olympiavalmentajana taekwondossa. Olen perehtynyt kilpaurheiluvalmennuksen ohella mm. liikkuvuusharjoitteluun, toiminnalliseen harjoitteluun sekä laajalti erilaisiin voima- ja kestävyysharjoittelumenetelmiin. Rakennan näistä lähtökohdista jokaiselle valmennettavalle mahdollisimman sopivan harjoituskokonaisuuden, jonka tekeminen on sekä miellyttävää että tuloksellista. Näkemykseni on, että tuloksia tulee parhaiten, kun viihtyy hyvin. Luonteeltani olen rauhallinen, huumorintajuinen ja ennakkoluuloton.
Erityisosaaminen: Oppiminen ja motivaatio, urheiluvalmennus, kuntotestaus, kuntosaliohjelmat, ravinto ja hyvinvointi

Ville Suominen
Yhteystiedot: Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse villesuom@gmail.com / Puhelimitse numeroon 040-7538435 (arkisin klo 10-12 tai klo 19-21)
Koulutus: Valmentajatutkinto
Tausta: Toimin ammattiurheilijana (maantiepyöräily) 10 vuotta. Tämän jälkeen olen toiminut ammattivalmentajana viisi vuotta USA:ssa ja Suomessa. Asiakkainani on ollut yleisurheilijoita, palloilijoita, erotuomareita, jääkiekkoilijoita ja fitnessurheilijoita.
Erityisosaaminen: Plyometriset, voimaharjoittelu, nopeusharjoittelu, kestävyysharjoittelu. Kohderyhmääni ovat liikkujat aloittelevasta kuntoilijasta aina tavoitteellisesti harjoitteleviin urheilijoihin asti.

Anni Toivanen
Yhteystiedot: anni@uittamonkuntosali.fi / 050-4323280
Koulutus: Trainer4You -personal trainer, SUH-uimaopettaja ja -vesitreeniohjaaja, Trainer4You-joogaohjaaja, Spartan Gear -huoltavan ja palauttavan harjoittelun ohjaaja ja kahvakuulaohjaaja. Tällä hetkellä opiskelen Hieronta-akatemialla hierojaksi.
Tausta: Aloitin tekemään uimaopettajan töitä vuonna 2009 kilpauintiharrastuksen kautta. Uimaopetuksen parista olen pikkuhiljaa ajautunut “kuivalle maalle” liikunnan pariin. Innostuin itse kuntosaliharjoittelusta 12-vuotiaana, kun uintivalmentaja vei meidät oheisharjoittelemaan punttisalille. Sille tielle olen jäänyt. Olin lapsena aika epäliikunnallinen ja kömpelö, joten kuntosaliharjoittelu tuntui heti itselleni sopivalta liikuntamuodolta. Kuntosaliharjoittelussa pidän erityisesti siitä, että harjoituksen saa aina räätälöityä jokaiselle treenaajalle sopivan tasoiseksi ja omia tavoitteita palvelevaksi. Tällä hetkellä työskentelen kuntosaliyrittäjänä, PT:nä, uimaopettajana ja ryhmäliikunnan ohjaajana.
Erityisosaaminen: Olen ohjannut viime vuosina erityisen paljon istumatyöntekijöitä, jotka ovat huomanneet runsaan istumisen vaikutukset kehossaan. Erityisosaamiseeni kuuluu kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävä kuntosaliharjoittelu, jossa kehitetään sekä voimaa että liikkuvuutta. Olen todella helposti lähestyttävä ohjaaja, jonka kanssa sinun on helppo päästä kuntosaliharjoittelussa tai muussa liikunnassa alkuun, vaikka tauko harjoittelusta olisi venynyt pitkäksikin. Uimaopetuksesta minulla on yli 10 vuoden kokemus, joten ohjaan sinua mielelläni myös altaassa, oli tavoitteesi sitten uinnin alkeiden oppiminen tai mahdollisimman taloudellisen vapaauintitekniikan saavuttaminen triathlonia varten.

Anna Lilja
Yhteystiedot: aiklil@utu.fi
Koulutus: Valtiotieteiden maisteri VTM, FAF Foundation, FAF Gym Instructor, FAF Personal Trainer, Äitiysliikunta-akatemian äitiysliikunnan peruskoulutus, Les Mills BodyBalance-ohjaaja, muodostelmaluistelun valmentajakoulutus taso 1 ja taitoluistelun valmentajakoulutus taso 1.
Tausta: Toimin tällä hetkellä sekä ryhmäliikunnanohjaajana että personal trainerina. Lisäksi minulla on kokemusta myös muodostelmaluisteluvalmentajana toimimisesta. Saliharjoittelua minulla on takana 10 vuotta. Liikunta on aina ollut intohimoni ja haluan auttaa myös sinua löytämään liikunnan riemun. Luonteeltani olen iloinen, ymmärtäväinen ja kannustava. Minussa on sopiva yhdistelmä tiukkuutta ja lempeyttä.
Erityisosaaminen: Painonpudotus, elintapamuutokset, lihaskasvun optimointi, kehonhuolto ja liikkuvuusharjoittelu sekä tasapaino, ravintovalmennus. Äitiysliikunta raskauden aikana sekä synnytyksen jälkeen. Minulla on käytössäni Syke Tribe -valmennus työkalu. Sovelluksen avulla saat harjoitusohjelmasi suoraan puhelimeesi. Lisäksi Sovellus mahdollistaa mm. harjoituspäiväkirjan ja ruokapäiväkirjan pidon.

Hanna Pihlajamaa
Yhteystiedot: fysioterapeutti.hanna@gmail.com, www.fysioterapeuttihanna.com
Koulutus: Fysioterapeutti AMK 2004, FAF Gym Instructor- kuntosaliohjaaja 2006, World Kettlebell Club Fitness Trainer- kahvakuulaohjaaja 2011, PhysioTrainer (FIHF Personal Trainer) 2018.
Tausta: Fysioterapeutin hommia olen paiskinut eri tahoilla jo yht. 15 vuotta. Olen erikoistunut tuki-ja liikuntaelimistön vaivoihin, ja v. 2020 aloitan urheilufysioterapian erikoistumisopinnot. Turun Yliopistolla olen ohjannut jo monien vuosien ajan erilaisia ryhmäliikuntatunteja sekä henkilökunnan kuntoutuskursseja. Syksyllä 2018 suoritin PhysioTrainer-koulutuksen. Se monipuolisti ammattitaitoa ja mahdollisti vaivojen kuntouttamisen ja ennaltaehkäisyn siirtämisen hoitohuoneen ulkopuolelle asiakkaan oikeaan elämään ja harrastuksiin. Omia vaivoja kuntouttaessa olen oppinut konkreettisesti että liike on lääke!
Erityisosaaminen: Liikunnan aloittaminen, tuki-ja liikuntaelimistön vaivojen huomioonottaminen, kuntoutuminen, ryhti, istumatyöntekijöiden vaivojen ennaltaehkäisy ja hoito, lihaskunto, liikkuvuus, kokonaisvaltaisuus.

Henri Hujala
Yhteystiedot: info@budjettihiiri.fi
Koulutus: Liikunnanohjaaja AMK
Tausta: Toimin päätoimisena yrittäjänä talousvalmennus sekä fysiikkavalmennusalalla. Vahvuuteni on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen. Olen kotoisin maaseudulta, jossa totuin tekemään fyysisiäkin töitä. Liikunnallinen elämäntapa onkin juurtunut jo lapsuudestani omaan arvomaailmaani.
Erityisosaaminen: aloittelijat, pallopelien pelaajat, kehonpainoharjoittelu, elämäntapamuutos, juoksijat