Personal trainerimme

Jarkko Mäkinen
Yhteystiedot: jarkkomail@gmail.com
Koulutus: Kasvatustieteiden tohtori KT, valmentajan erikoisammattitutkinto VEAT
Tausta: Toimin päätyökseni nuorten olympiavalmentajana taekwondossa. Olen perehtynyt kilpaurheiluvalmennuksen ohella mm. liikkuvuusharjoitteluun, toiminnalliseen harjoitteluun sekä laajalti erilaisiin voima- ja kestävyysharjoittelumenetelmiin. Rakennan näistä lähtökohdista jokaiselle valmennettavalle mahdollisimman sopivan harjoituskokonaisuuden, jonka tekeminen on sekä miellyttävää että tuloksellista. Näkemykseni on, että tuloksia tulee parhaiten, kun viihtyy hyvin. Luonteeltani olen rauhallinen, huumorintajuinen ja ennakkoluuloton.
Erityisosaaminen: Oppiminen ja motivaatio, urheiluvalmennus, kuntotestaus, kuntosaliohjelmat, ravinto ja hyvinvointi

Ville Suominen
Yhteystiedot: Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse villesuom@gmail.com / Puhelimitse numeroon 040-7538435 (arkisin klo 10-12 tai klo 19-21)
Koulutus: Valmentajatutkinto
Tausta: Toimin ammattiurheilijana (maantiepyöräily) 10 vuotta. Tämän jälkeen olen toiminut ammattivalmentajana viisi vuotta USA:ssa ja Suomessa. Asiakkainani on ollut yleisurheilijoita, palloilijoita, erotuomareita, jääkiekkoilijoita ja fitnessurheilijoita.
Erityisosaaminen: Plyometriset, voimaharjoittelu, nopeusharjoittelu, kestävyysharjoittelu. Kohderyhmääni ovat liikkujat aloittelevasta kuntoilijasta aina tavoitteellisesti harjoitteleviin urheilijoihin asti.

Jani Rantala
Yhteystiedot: koutsinkujeet@gmail.com / 045-8872238 / internetsivu: www.koutsinkujeet.fi / varauskalenteri: www.vello.fi/koutsinkujeet
Koulutus: Trainer4you Personal Trainer. Opiskelen terveystieteitä liikuntalääketiede pääaineena.
Tausta: Kuntosalimaailma on minulle tuttu jo 14 vuoden ajan. Olen rakastunut erityisesti liikunnalliseen ja terveelliseen elämäntapaan, joka on tuonut myös vuosien saatossa kehonkoostumukseen muutoksia. Vahvin kokemuspohja harrastuksen kautta on syntynyt erityisesti kestävään elämäntapaan, joka tuottaa terveydellisiä vaikutuksia, mutta myös kehonkoostumuksen positiivisia muutoksia.
Erityisosaaminen: Haluan opettaa asiakkaille kestävät elämäntapamuutokset askel askeleelta, jolloin ne kantavat myös huonojen päivien läpi. Rasvanpoltto, lihasmassan lisääminen, suoritustehon ja -nopeuden lisääminen ja siirtäminen omaan lajiin on tuttua. Kaikki nämä yhdistyvät myös väistämättä parempaan jaksamiseen, joka heijastuu myös tärkeisiin ihmissuhteisiin ja taloudelliseen tilanteeseenkin.

Anni Toivanen
Yhteystiedot: anni@uittamonkuntosali.fi / 050-4323280
Koulutus: Trainer4You Personal Trainer, SUH-Uimaopettaja, Spartan Gear huoltavan ja palauttavan harjoittelun ohjaajakoulutus ja kahvakuulaohjaajakoulutus. Tällä hetkellä opiskelen liikuntaneuvojaksi Kisakallion urheiluopistossa yrittäjän oppisopimuksella. Valmistun vuoden 2019 aikana.
Tausta: Ajauduin tekemään uimaopettajan töitä kymmenen vuotta sitten kilpauintiharrastuksen kautta. Uimaopetuksen parista olen pikkuhiljaa ajautunut “kuivalle maalle” liikunnan pariin. Innostuin itse kuntosaliharjoittelusta 12 vuotta sitten, kun uintivalmentaja vei meidät oheisharjoittelemaan punttisalille. Sille tielle olen jäänyt. En ollut lapsena kovin liikunnallinen, joten kuntosaliharjoittelu tuntui heti itselleni sopivalta liikuntamuodolta.
Erityisosaaminen: Autan sinua mielelläni alkuun kuntosaliharjoittelussa tai liikunnassa ylipäätään. Löydetään yhdessä uutta motivaatiota ja ideoita monipuoliseen harjoitteluun ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin! Parannetaan yhdessä lihaskuntoa tai vaikka uintitekniikkaa ja pidetään hauskaa!

Anna Lilja
Yhteystiedot: aiklil@utu.fi
Koulutus: Valtiotieteiden maisteri VTM, FAF Foundation, FAF Gym Instructor, FAF Personal Trainer, Äitiysliikunta-akatemian äitiysliikunnan peruskoulutus, Les Mills BodyBalance-ohjaaja, muodostelmaluistelun valmentajakoulutus taso 1 ja taitoluistelun valmentajakoulutus taso 1.
Tausta: Toimin tällä hetkellä sekä ryhmäliikunnanohjaajana että personal trainerina. Lisäksi minulla on kokemusta myös muodostelmaluisteluvalmentajana toimimisesta. Saliharjoittelua minulla on takana 10 vuotta. Liikunta on aina ollut intohimoni ja haluan auttaa myös sinua löytämään liikunnan riemun. Luonteeltani olen iloinen, ymmärtäväinen ja kannustava. Minussa on sopiva yhdistelmä tiukkuutta ja lempeyttä.
Erityisosaaminen: Painonpudotus, elintapamuutokset, lihaskasvun optimointi, kehonhuolto ja liikkuvuusharjoittelu sekä tasapaino, ravintovalmennus. Äitiysliikunta raskauden aikana sekä synnytyksen jälkeen. Minulla on käytössäni Syke Tribe -valmennus työkalu. Sovelluksen avulla saat harjoitusohjelmasi suoraan puhelimeesi. Lisäksi Sovellus mahdollistaa mm. harjoituspäiväkirjan ja ruokapäiväkirjan pidon.

Hanna Pihlajamaa
Yhteystiedot: fysioterapeutti.hanna@gmail.com, www.fysioterapeuttihanna.com
Koulutus: Fysioterapeutti AMK 2004, FAF Gym Instructor- kuntosaliohjaaja 2006, World Kettlebell Club Fitness Trainer- kahvakuulaohjaaja 2011, PhysioTrainer (FIHF Personal Trainer) 2018.
Tausta: Fysioterapeutin hommia olen paiskinut eri tahoilla jo yht. 15 vuotta. Olen erikoistunut tuki-ja liikuntaelimistön vaivoihin, ja v. 2020 aloitan urheilufysioterapian erikoistumisopinnot. Turun Yliopistolla olen ohjannut jo monien vuosien ajan erilaisia ryhmäliikuntatunteja sekä henkilökunnan kuntoutuskursseja. Syksyllä 2018 suoritin PhysioTrainer-koulutuksen. Se monipuolisti ammattitaitoa ja mahdollisti vaivojen kuntouttamisen ja ennaltaehkäisyn siirtämisen hoitohuoneen ulkopuolelle asiakkaan oikeaan elämään ja harrastuksiin. Omia vaivoja kuntouttaessa olen oppinut konkreettisesti että liike on lääke!
Erityisosaaminen: Liikunnan aloittaminen, tuki-ja liikuntaelimistön vaivojen huomioonottaminen, kuntoutuminen, ryhti, istumatyöntekijöiden vaivojen ennaltaehkäisy ja hoito, lihaskunto, liikkuvuus, kokonaisvaltaisuus.