Hyppää sisältöön

Ilmoittaudu pesäpallokisoihin

CampusSport järjestää lukuvuoden aikana turnauksia ja kilpasarjoja useista eri lajeista. Nyt on aika ilmoittautua 1.4.2024 alkaen pelattaviin pesäpallokisoihin.

Pesäpallokisat pelataan arkisin klo 10-16 välisenä aikana 1.4.2024 alkaen. Turnauksen arvioitu kesto on kaksi viikkoa. Paikkana on Kupittaan pesäpallostadion (Lemminkäisenkatu 11, Turku). Pelivälineet saa lainaksi paikan päältä. Turnauksessa pelataan kilpa- ja harrastesarja. Pesäpallo on CampusSport Cup -joukkuelaji. Osallistumismaksu on 69€/joukkue. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 24.3.2024.

Kilpailuihin voi osallistua, vaikka ei olisi maksanut CampusSportin liikuntamaksua. Riittää, että on turkulaisen korkeakoulun opiskelija tai henkilökunnan jäsen. Kuka tahansa voi koota joukkueen esimerkiksi omasta kaveriporukasta tai opiskelijajärjestöstä ja lähteä mukaan kisaamaan. Turnauksissa on lajista riippuen erikseen harraste- ja kilpasarja. Kilpailumme ovat osa CampusSport Cupia, joka on useista eri lajeista koostuva, koko kauden kestävä turnaussarja. Cupiin osallistuminen ei ole pakollista, voit hyvin osallistua myös yksittäiseen turnaukseen.

Lisätietoa kilpailuista Kilpailut-sivulla.

Tutustu lajikohtaisiin tietoihin (aikataulu, osallistumismaksu ja viimeinen ilmoittautumispäivä) Lajit-sivulla.

Kilpailuihin ilmoittaudutaan Ilmoittautuminen-sivulla.