Hyppää sisältöön

Ilmoittaudu tammikuun kilpailuihin

CampusSport järjestää lukuvuoden aikana turnauksia ja kilpasarjoja useista eri lajeista. Ilmoittaudu nyt tammikuun kilpailuihin. Lajeina ovat koripallo, sulkapallo ja jääkiekko.

Kilpailuihin voi osallistua, vaikka ei olisi maksanut CampusSportin liikuntamaksua. Riittää, että on turkulaisen korkeakoulun opiskelija tai henkilökunnan jäsen. Kuka tahansa voi koota joukkueen esimerkiksi omasta kaveriporukasta tai opiskelijajärjestöstä ja lähteä mukaan kisaamaan. Turnauksissa on lajista riippuen erikseen harraste- ja kilpasarja. Kilpailumme ovat osa CampusSport Cupia, joka on useista eri lajeista koostuva, koko kauden kestävä turnaussarja. Cupiin osallistuminen ei ole pakollista, voit hyvin osallistua myös yksittäiseen turnaukseen.

Lisätietoa kilpailuista Kilpailut-sivulla.

Tutustu lajikohtaisiin tietoihin (aikataulu, osallistumismaksu ja viimeinen ilmoittautumispäivä) Lajit-sivulla.

Kilpailuihin ilmoittaudutaan Ilmoittautuminen-sivulla.

Koripallo
Aika: Arkisin klo 10-18 välisenä aikana 15.1.2024 alkaen. Turnauksen arvioitu kesto on 3 viikkoa.
Paikka: Educarium (Assistentinkatu 5, Turku)
Lisätietoja: Peliaika on 2 x 15min suoraa aikaa. Turnauksessa pelataan harraste- ja kilpasarja. CampusSport Cup -joukkuelaji.
Osallistumismaksu: 69 € / joukkue
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 7.1.2024

Sulkapallo
Aika: 22.1.-26.1.2024
Paikka: Educarium (Assistentinkatu 5, Turku)
Lisätietoja: Pelivälineet voi lainata paikan päältä. Turnauksessa pelataan miesten ja naisten kaksinpeli sekä miesten-, naisten- ja sekanelinpeli. CampusSport Cup -mailapelilaji.
Osallistumismaksu: 8 € /osallistuja tai 11 € / joukkue
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 14.1.2024

Jääkiekko
Aika: 22.1.2024 alkaen joukkueiden omilla harjoitusvuoroilla. Jos joukkueella ei ole omaa harjoitusvuoroa, joukkueen kotipelit pelataan CampusSportin varaamalla pelivuorolla. Turnauksen arvioitu kesto on 4-6 viikkoa.
Lisätietoja: Pelaajilla tulee olla täysi suojavarustus pelatessa. Peliaika 2 x 20min suoraa aikaa. Turnauksessa pelataan yksi sarja. CampusSport Cup -joukkuelaji.
Osallistumismaksu: 69 € / joukkue
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 14.1.2024