Hyppää sisältöön

Rugbyn alkeiskurssi 10.1.-31.1.2024

Turkulainen rugbyseura Eagles Rugby Football Club järjestää tammikuussa 2024 rugbyn alkeiskurssin kaikille lajista kiinnostuneille. Kurssin hinta on CampusSportin liikuntamaksun maksaneille 5€, muille 20€.

Kurssiin kuuluu neljä treenikertaa, joiden aikana käydään läpi rugbyn peruselementtejä ja -taitoja. Treenit ovat keskiviikkoisin 10.1.-31.1.2024 klo 20.40–22.00 Impivaaran jalkapallohallissa (Eskonkatu 1, Turku). Kurssille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla aiempaa lajikokemusta. Rugby on lajina monipuolinen, ja vaatii ennen kaikkea sisukkuutta.

Ilmoittaudu kurssille: http://bit.ly/eagles-beginners-course-2024 (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.) . Deadline ilmoittautumiselle on 8.1.2024.

Varusteiksi treeneihin tarvitset kevyet ja kestävät urheiluvaatteet, lenkkarit tai nappikset ja vesipullon. Myös hammassuojat voi ottaa mukaan, mikäli sellaiset omistat. Treenien pääkielenä toimii englanti. Jos rugbykärpänen puraisee, niin jatkaminen miesten tai naisten joukkueessa on mahdollista heti kurssin jälkeen. Joukkueet treenaavat kahtena tai kolmena päivänä viikossa läpi vuoden.

Lisätiedot:
Sähköpostitse eagles@finland.rugby
Instagramissa @turkueaglesrfc
Facebookissa https://www.facebook.com/TurkuEaglesRFC (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)
Nettisivuilta https://turkurugby.fi/ (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)
Linkki alkeiskurssin FB-tapahtumaan: https://fb.me/e/Qd5sirWr (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)