Hyppää sisältöön

Liikuntasalien ja sulkapallokenttien vakiovuorohaku keväälle 2024

CampusSportin liikuntasaleista voi vuokrata vakiovuoron oman ryhmän liikuntatoimintaa varten. Vakiovuoro tarkoittaa joka viikko samaan aikaan toistuvaa vuoroa. Vuokraamme tiloistamme sekä kokonaisia liikuntasaleja että yksittäisiä sulkapallokenttiä.

Vakiovuoroja hakeakseen ei tarvitse maksaa CampusSportin liikuntamaksua. Riittää, että on turkulaisen korkeakoulun opiskelija tai henkilökuntaa. Puolet vakiovuoroilla liikkuvista tulee olla turkulaisen korkeakoulujen väkeä.

Keväälle 2024 on taas mahdollista varata vakiovuoro myös Iskerin liikuntasalista (Rehtorinpellonkatu 4, Turku). Järjestämme Iskerissä jatkossa myös liikuntamaksuun sisältyviä ryhmäliikunta- ja palloiluvuoroja. Tiedotamme asiasta lisää lähiaikoina.

Kevään vakiovuorokausi on 8.1.2024 – 31.5.2024. Huomioi, että vakiovuorot on peruttu arkipyhinä kaikissa liikuntatiloissa.

Hakuajat kevään 2024 vuoroille

 • Iskerin ja Sport Sirkan koko liikuntasalien vakiovuorohaku avautuu maanantaina 4.12.2023 klo 9 ja kestää sunnuntaihin 10.12. klo 23.59 asti.
 • Iskerin ja Educariumin sulkapallokenttien vakiovuorohaku avautuu perjantaina 15.12.2023 klo 9 ja kestää torstaihin 21.12. klo 23.59 asti.

Educariumilla ei ole vapaita koko salin vakiovuoroja kevääksi. Normaalikoulusta ei anneta vuokralle uusia vakiovuoroja kevääksi.

Hinnat kevään 2024 vuoroille

 • Koko salin vakiovuoron Iskerissä 367€
 • Koko salin vakiovuoro Sport Sirkassa 252€
 • Sulkapallokenttä Iskerissä 98€
 • Sulkapallokenttä Educariumilla 98€

Vakiovuoron kesto on pääsääntöisesti 55 minuuttia. Tarjolla on myös joitakin 45 minuutin vuoroja, joiden hinnat ovat 25 prosenttia edullisemmat.

Vuorot haetaan CampusSportin sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta

 1. Mene osoitteeseen campussport.fi ja klikkaa painiketta ”Varaa tunti”. Pääset kirjautumaan varausjärjestelmään oman korkeakoulusi Haka-tunnuksilla.
 2. Valitse toimipisteeksi ”Vakiovuorot”
 3. Valitse tyypiksi ”Liikuntavuorot”
 4. Hae kalenterista viikko 1
 5. Valitse kalenterista ajankohta, johon haluat varata vakiovuoron

Vuoron kesto (45 tai 55 minuuttia) näkyy ajanvarausjärjestelmässä. Yksi henkilö voi hakea korkeintaan kahta vuoroa. Hakuajan päätyttyä vuorot vahvistetaan vakiovuorolaisille. Vahvistuksessa näkyy kaikki kauden aikana käytössä olevat vuorot.

Tutustu vuokrattaviin tiloihin Vuokrattavat tilat -sivulla. Tiloihin on mahdollista päästä myös käymään. Esittelyt sovitaan sähköpostitse: petri.kuokkanen@campussport.fi.