Hoppa till innehåll

Ansökan om konstanta turer i motionssalarna och för badminton våren 2024

I CampusSports motionssalar kan man hyra en konstant tur för den egna gruppens motion. Med konstant tur avses en tur som är den samma varje vecka. Vi hyr ut i våra salar såväl hela motionssalar som enskilda badmintonplaner.

För att kunna ansöka om konstanta turer behöver man inte betala CampusSports motionsavgift. Det räcker med att man är studerande eller personal vid en Åbo-högskola. Hälften ev dem som deltar i konstanta turer bör vara från Åbo-högskolor.

Våren 2024 är det igen möjligt att boka en konstant tur från Iskeris motionssal (Rektorsåkersgatan 4, Åbo). Vi arrangerar i framtiden i Iskeri också gruppmotions- och bollspelsturer som ingår i motionsavgiften. Vi informerar mera om saken inom den närmaste framtiden.

Perioden för vårens konstanta turer är 8.1-31.5.2024. Notera att de konstanta turerna är inhiberade under söckenhelgerna i samtliga motionsutrymmen.

Ansökningstiderna för turerna våren 2024

 • Ansökan av konstanta turer för Iskeris och Sport Sirkkas hela motionssal öppnas måndagen 4.12.2023 kl. 9 och pågår fram till torsdagen 21.12 kl. 23.59.
 • Ansökan för Iskeris och Educariums konstanta turer i badminton öppnas 15.12.2023 kl. 9 och pågår fram till torsdagen 21.12 kl. 23.59.

I Educarium finns inga lediga konstanta turer för hela salen för våren. Till Normaalikoulu säljs inga nya konstanta turer för våren.

Priserna för turerna våren 2024

 • Hela salens konstanta tur i Iskeri 367€
 • Hela salens konstanta tur i Sport Sirkka 252€
 • Badmintonplan i Iskeri 98€
 • Badmintonplan i Educarium 98€

Huvudregeln är att de konstanta turerna räcker 55 minuter. Det erbjuds även 45 minuters turer, vilkas priser är 25 procent förmånligare.

Turerna söks via CampusSports elektroniska tidsbokningssystem

 1. Gå till adessen campussport.fi/sv och klicka ”Boka plats”. Du kommer åt att registrera dig till tidsbokningssystemet med den egna högskolans Haka-kod.
 2. Välj platsen ”Vakiovuorot”
 3. Välj typen ”Liikuntavuorot”
 4. Hämta från kalendern vecka 1
 5. Välj från kalendern den tidpunkt du vill boka den konstanta turen.

Turens längd (45 eller 55 minuter) syns i tidsbokningssystemet. En person kan boka högst två turer. Efter att ansökningstiden gått ut bekräftas turerna till dem som fått konstanta turer. I bekräftelsen syns samtliga turer som är i bruk under perioden.

Bekanta dig med utrymmena som hyrs ut på sidan Lokaler att hyra. Det är också möjligt att få gå till utrymmena. Förevisningarna kommer man överens om per mail: petri.kuokkanen@campussport.fi