Hoppa till innehåll

Nybörjarkurs i rugby 10.1-31.1.2024

Åbos rugbyförening Eagles Rugby Football Club arrangerar i januari en nybörjarkurs i rugby för både damer och herrar. Kursens pris för CampusSport medlemmar är 5€, för andra 20 €.

I kursen ingår fyra träningar, under vilka rugbyns grunder gås igenom. Träningarna är på onsdagar klockan 20.40-22.00 i Impivaara fotbollshall med start den 10.1.2024. För att delta på kursen behövs ingen tidigare erfarenhet eller kännedom av rugby. Häng med och utmana dig själv.

Som utrustning för träningarna rekommenderas slittåliga sportkläder och joggingskor eller fotbollskor samt vattenflaska. Ifall du har tandskydd, kan dessa även tas med. Engelska kommer främst att användas som undervisningsspråk på kursen. Om och när det under kursen slår dig att rugby är din grej, kan du fortsätta träna med dam- eller herrlaget. Vi tränar två till tre gånger i veckan.

Anmälan via länken: http://bit.ly/eagles-beginners-course-2024 (Besök en extern webbplats. Länken öppnas i en ny flik.)  Deadline för anmälningar 8.1.2024.

Kontakta oss:
E-post eagles@finland.rugby
Instagram: @turkueaglesrfc
Facebook: https://www.facebook.com/TurkuEaglesRFC (Besök en extern webbplats. Länken öppnas i en ny flik.)
Nätsida: https://turkurugby.fi/ (Besök en extern webbplats. Länken öppnas i en ny flik.)
Länk till kurs FB evenemang: https://fb.me/e/Qd5sirWr (Besök en extern webbplats. Länken öppnas i en ny flik.)