Hyppää sisältöön

Jäsenetu: Turku Swing Society

Turku Swing Societyn tanssikurssit alkavat, ja CampusSportin liikuntamaksun maksaneet voivat osallistua kursseille alennettuun hintaan!

Turku Swing Society (TSS) on turkulainen rock’n’swing-tanssiseura, joka tekee tunnetuksi swingperheen tansseja ja argentiinalaista tangoa. Järjestämme opettamistamme lajeista kursseja sekä tapahtumia ympäri vuoden, ja olemme yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita!

Alkeiskursseillamme tutustutaan rytmiin, peruskuvioihin, vientiin ja seuraamiseen sekä opetellaan tanssilajeille ominaisia hauskoja piirteitä. Et tarvitse omaa paria tai aikaisempaa tanssikokemusta, sillä opetus kurssilla lähtee aivan alusta ja lähtötasoksi riittää vain, että osaat laskea kahdeksaan!

West coast swing on maailmaa valloittava paritanssi, jota voi tanssia muun muassa radiossa soitettaviin hitteihin, ikivihreään bluesiin tai kauniisiin balladeihin! Tämä tanssi ei ole jämähtänyt kankeisiin kaavoihin vaan elää aikansa mukana ja on monipuolisuutensa takia hyvinkin koukuttava. Westin parhaita puolia ovat parin kanssa improvisoitu musiikintulkinta ja vapaus tehdä tanssista oman näköistään. Lisäksi tässä tanssissa seuraajalla on enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa tanssin kulkuun ja ulkonäköön kuin monessa muussa tanssissa, mikä tekee tanssimisesta mielenkiintoisempaa myös viejille.

West coast swing -alkeiskurssi 30.1.2024 alkaen:
Tiistaisin klo 19:00-20:00
Cygnaeus skola, Maariankatu 7, Turku

Tarkempi saapumisohje: Juhlasali. Käynti pukutiloihin portaat ylös 1. kerrokseen, kortinlukijan jälkeen vasemmalle portaat alas. Pukuhuoneista käytävä saliin.

Jalkineiksi kursseille käyvät hyvin villasukat tai jälkiä jättämättömät ja hyvin luistavat matalat tanssitossut. Mikäli missaat ensimmäisen kurssikerran, voit tulla mukaan vielä toisella kerralla!

Alennetut hinnat CampusSportin jäsenille:
50 € / kausi (opiskelijat, jatko-opiskelijat)
100 € / kausi (työssäkäyvät)
25 € / jäsenmaksu (lisätään kausimaksuun kerran kalenterivuodessa)

Kurssimaksu oikeuttaa osallistumaan kaikille syyskauden viikkokursseille. Opetuskieli on englanti, mikäli kurssilla on englanninkielisiä osallistujia.

Ilmoittautuminen on jo auki ja sulkeutuu 26.1. klo 23:59. Lisätietoa kursseistamme ja järjestöstämme nettisivuillamme ja Facebookissa:

https://www.turkuswingsociety.com/kurssit (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)
https://www.facebook.com/turkuswingsociety (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

Yhteystiedot: jasenvastaava(at)turkuswingsociety.com