Hoppa till innehåll

Medlemsförmån: Turku Swing Society

Turku Swing Societys (TSS) danskurser är på väg att börja! CampusSports medlemmar får rabatt på danskursernas säsongavgifter.

Turku Swing Society är en rock’n’swing-dansklubb vars främsta mål är att sprida kunskap om swingdanser och argentinsk tango. Vi organiserar danstillfällen och evenemang under hela året och är en förening där alla är välkomna!

På våra nybörjarkurser kommer du att lära dig grundläggande mönster och tekniker samt hur du bygger en kontakt med din danspartner. Du behöver inte ha en egen partner eller någon tidigare danserfarenhet, eftersom kurserna börjar från absoluta grunder, och du behöver bara veta hur man räknar till åtta!

West Coast Swing uppkom på 40-talet på USA:s västkust. Den karakteristiska smidiga, glidande rörelsen är betydligt annorlunda än de andra studsbaserade rock’n’swing-dansarna. Musikstilen skiljer sig också avsevärt från andra rock’n’swing-dansar. West Coast Swing kan mycket väl dansas till exempelvis modern R’n’B-musik. Det är en levande, ständigt utvecklande dans, men framför allt är den mycket beroendeframkallande.

West Coast Swing nybörjarkurs startar den 30.1.2024:
På tisdagar klockan 19:00-20:00
Cygnaeus skola, Maariankatu 7, Åbo.

Ullstrumpor eller låga, icke-sparande och tillräckligt halkfria dansskor är bra fotbeklädnad för kurserna. Om du missar första lektionen är det inte för sent att gå med i den andra lektionen!

För CampusSport-medlemmar erbjuder vi rabatterade priser:
50 € / säsong (studenter, doktorander)
100 € / säsong (anställda)
25 € / medlemsavgift (läggs till säsongspriset en gång om året).

Efter att ha betalat kursavgiften kan du delta i alla veckokurser under säsongen! Undervisningsspråket är engelska om det finns deltagare som inte talar finska.

Anmälan är redan öppen och stänger den 26.1. Mer information om våra kurser och vår organisation finns på vår webbplats och Facebook (på finska):

https://www.turkuswingsociety.com/kurssit (Besök en extern webbplats. Länken öppnas i en ny flik.)
https://www.facebook.com/turkuswingsociety (Besök en extern webbplats. Länken öppnas i en ny flik.)

Kontaktinformation: jasenvastaava(at)turkuswingsociety.com