Hyppää sisältöön

Jäsenetu: Turku Swing Society

Turku Swing Societyn tanssikurssit alkavat! CampusSportin liikuntamaksun maksaneet voivat osallistua kursseille alennettuun hintaan.

Turku Swing Society (TSS) on turkulainen rock’n’swing-tanssiseura, joka tekee tunnetuksi swingperheen tansseja ja argentiinalaista tangoa. Järjestämme opettamistamme lajeista kursseja sekä tapahtumia ympäri vuoden, ja olemme yhteisö, johon kaikki ovat tervetulleita!

Alkeiskursseillamme tutustutaan rytmiin, peruskuvioihin, vientiin ja seuraamiseen sekä opetellaan tanssilajeille ominaisia hauskoja piirteitä. Et tarvitse omaa paria tai aikaisempaa tanssikokemusta, sillä opetus kurssilla lähtee aivan alusta ja lähtötasoksi riittää vain, että osaat laskea kahdeksaan!

Lindy hop (alkuperäiseltä nimeltään jitterbug) on swingtansseista ensimmäinen ja se, josta kaikki muut rock’n’swing-tanssit ovat myöhemmin kehittyneet. Lindy hop on energinen, rytmikäs, hauska ja monipuolinen paritanssi, jota tanssitaan nykyään ympäri maailmaa sekä nopeaan että hitaaseen jazz- ja swingmusiikkiin pääosin avoimessa tanssiotteessa.

Lindy hop -alkeiskurssi 8.2. alkaen:
Keskiviikkoisin klo 18.15-19.30
Aninkaisten koulutalo (Turun Ammatti-instituutti). Aninkaistenkatu 7, Turku

West coast swing on maailmaa valloittava paritanssi, jota voi tanssia muun muassa radiossa soitettaviin hitteihin, ikivihreään bluesiin tai kauniisiin balladeihin! Tämä tanssi ei ole jämähtänyt kankeisiin kaavoihin vaan elää aikansa mukana ja on monipuolisuutensa takia hyvinkin koukuttava. Westin parhaita puolia ovat parin kanssa improvisoitu musiikintulkinta ja vapaus tehdä tanssista oman näköistään. Lisäksi tässä tanssissa seuraajalla on enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa tanssin kulkuun ja ulkonäköön kuin monessa muussa tanssissa, mikä tekee tanssimisesta mielenkiintoisempaa myös viejille.

West coast swing -alkeiskurssi 7.2. alkaen:
Tiistaisin klo 18.00-19.00
Luostarivuoren koulun juhlasali. Luostarinkatu 13, Turku

Jalkineiksi kursseille käyvät hyvin villasukat tai jälkiä jättämättömät ja hyvin luistavat matalat tanssitossut. Mikäli missaat ensimmäisen kurssikerran, voit tulla mukaan vielä toisella kerralla!

Alennetut hinnat CampusSportin jäsenille:
50 € / kausi (opiskelijat, jatko-opiskelijat)
100 € / kausi (työssäkäyvät)
15 € / jäsenmaksu (lisätään kausimaksuun kerran kalenterivuodessa)

Kurssimaksu oikeuttaa osallistumaan kaikille kevätkauden viikkokursseille! Opetuskieli on englanti, mikäli kurssilla on englanninkielisiä osallistujia. Ilmoittautuminen on jo auki ja sulkeutuu 5.2.

Lisätietoa kursseistamme ja järjestöstämme nettisivuillamme ja Facebookissa:
https://www.turkuswingsociety.com/fi/kurssitkevat23 (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)
https://www.facebook.com/turkuswingsociety (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

Yhteystiedot: jasenvastaava(at)turkuswingsociety.com

CS 12.1.2023