Hyppää sisältöön

Kesän 2024 liikuntasalien ja tenniskenttien vakiovuorohaku

Avaamme viikolla 13 kesäkauden 2024 vakiovuorohaun koskien liikuntasaleja ja tenniskenttiä. Vakiovuoro tarkoittaa omalle ryhmälle varattua kerran viikossa samaan kellonaikaan toistuvaa vuoroa. Kesän vakiovuorohaku alkaa ma 25.3. klo 9. Viimeinen hakupäivä on su 7.4.

Yksi henkilö voi hakea korkeintaan kahta liikuntasalin vakiovuoroa ja kahta tennisvuoroa. Vuorot vahvistetaan hakijoille sähköpostitse hakuajan päättymisen jälkeen. Vakiovuoroja hakeakseen ei tarvitse maksaa CampusSportin liikuntamaksua, vaan riittää, että opiskelee tai työskentelee turkulaisessa korkeakoulussa. Vakiovuoroilla pelaavista pelaajista 50% tulee olla turkulaisten korkeakoulujen väkeä.

Sulkapallokenttien kesän vakiovuorohaku aukeaa huhtikuun puolivälin jälkeen ja siitä tiedotetaan erikseen.

Tenniskenttien vakiovuorohaku

CampusSportin tenniskentät sijaitsevat Educariumin (Assistentinkatu 5, Turku) läheisyydessä. Tenniskauden kesto on arviolta toukokuun alusta syyskuun loppuun. Vuorot haetaan CampusSportin sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta.

Hinnasto (yhden tunnin viikoittainen vakiovuoro)

Päivävuoro klo 8-21
Osallistumalla talkoisiin 76 € / kausi
osallistumatta talkoisiin 98 € / kausi

Iltavuoro klo 21-23
Osallistumalla talkoisiin 50 € / kausi
Osallistumatta talkoisiin 82 € / kausi

Hakuohjeet

  1. Mene osoitteeseen https://www.campussport.fi/ ja klikkaa painiketta ”varaa tunti”
  2. Pääset kirjautumaan varausjärjestelmään oman korkeakoulusi Haka-tunnuksilla
  3. Valitse toimipisteeksi ”vakiovuorot”
  4. Valitse tyypiksi ”liikuntavuorot”
  5. Hae kalenterista viikko 18 (29.4. alkava viikko)
  6. Valitse kalenterista ajankohta, johon haluat varata vakiovuoron

Tämän hetkisen tiedon mukaan viikoilla 38-39 pelataan CampusSportin tennisturnaus, mikä aiheuttaa muutoksia kentän käyttöaikoihin. Tenniskentän talkoot pyritään pitämään huhti-toukokuun vaihteessa. Talkoolaisiin ollaan yhteydessä heti ajankohdan varmistuttua. Talkoisiin osallistumista kysytään vuoron vahvistamisen yhteydessä.

Liikuntasalien vakiovuorohaku

Liikuntasalien kesän vakiovuorokausi alkaa to 2.5. ja päättyy la 31.8.2024. Vuoroja on tarjolla Iskerissä, Educariumilla ja Sport Sirkassa. Liikuntasalien osoitteet, kulkuohjeet, tilakuvaukset ja esteettömyystiedot löytyvät Vuokrattavat tilat -sivulta. Liikuntasalien vakiovuorohaku tehdään sähköpostitse. Huomioi, että vakiovuorot on peruttu arkipyhinä kaikissa liikuntatiloissa.

Vuoroja on tarjolla seuraavasti:
Iskerissä arkipäivisin klo 8-22
Educariumilla viikonloppuisin klo 10-22
Sport Sirkassa arkisin klo 8-15 ja klo 20-22 sekä viikonloppuisin klo 8-22

Hinnasto (yhden tunnin viikoittainen vakiovuoro)

Iskeri (495 m2) 289 € / kausi
Educarium koko sali (726 m²) 731 € / kausi
Educarium liikuntasali (506 m²) 544 € / kausi
Sport Sirkka (170 m²) 219 € / kausi

Hakuohjeet

Lähetä sähköposti osoitteeseen petri.kuokkanen@campussport.fi. Kirjoita viestin otsikoksi ”Kesän vakiovuorohaku”. Kerro viestissä mihin ajankohtaan ja liikuntasaliin haluat vakiovuoron. Voit kertoa myös 1-2 varavaihtoehtoa, mikäli toivomasi ajankohta ei ole vapaana.

Hakuajan päättymisen jälkeen vapaita tennis- ja liikuntasalivuoroja voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta info@campussport.fi.