Hyppää sisältöön

Kilpailukausi 2022-2023 on päättynyt

Kilpailukausi 2022-2023 on päättynyt. Kiitos kaikille 57 joukkueelle, jotka osallistuivat CampusSportin joukkuepalloilukilpailuihin. Tänä vuonna rikottiin ennätys joukkueiden lukumäärissä yksittäisissä kilpailuissa. Jalkapalloturnauksessa oli CampusSportin historian suurin osanotto. Mukana oli 27 joukkuetta, jos lasketaan harraste- sekä kilpasarjan joukkueet yhteen. Muissakin lajeissa paukuteltiin lajikohtaisia ennätyksiä.

Aikaisempiin kausiin verrattuna useaan turnaukseen osallistuneita joukkueita oli huomattavasti enemmän. Tästä johtuen kilpailu CampusSport Cup -pisteistä oli aiempaa kovempi. Cupin voitti Functio Laesa.

Nostoja kisakaudesta:
– Functio Laesa voitti putkeen kuudennen CampusSport Cup -mestaruuden. Lisäksi joukkueella oli pohjalla voittoja CampusSport Cupin edeltäjästä, Yliopistoliikunnan Sammonmaljasta.
– Functio Laesa voitti kauden kymmenestä lajista kuusi. Kahteen lajiin joukkue ei osallistunut, yhdestä tuli hopeaa ja yhdestä vitossija.
– Eniten turnausosallistumisia oli Agora Unitedilla, T-Klubi Predatorsilla ja CampitusSportilla. Kaikilla oli joukkue yhdeksässä turnauksessa. Toiseksi eniten osallistumia oli Functio Laesalla ja STKU:lla. Molemmilla oli joukkue kahdeksassa turnauksessa.
– Puhtain saldo oli Bc KY-Sportilla sekä The Black Panthersilla, jotka molemmat voittivat 100 prosenttia osallistumisistaan. Joukkueet osallistuivat molemmat yhteen turnaukseen voittaen sen.
– Suurin pistemäärä ilman lajivoittoja oli T-Klubi Predatorsilla (3. sija 106 pisteellä) ja paras sijoitus ilman podium-sijoja oli STKU:lla (9. sija / 59 pisteellä).

CS 12.5.2023