Hyppää sisältöön

Kuntosalit avataan käyttöön välittömästi

CampusSportin kuntosalit avataan käyttöön välittömästi 10.1.2022 alkaen. Turun hallinto-oikeus on välipäätöksellään keskeyttänyt Lounais-Suomen aluehallintoviraston 29.12.2021 tekemän päätöksen täytäntöönpanon kuntosaleja ja muita yksilöurheiluun tai -liikuntaan käytettäviä sisäliikuntatiloja koskevilta osin.

Kuntosaleilla noudatetaan samoja henkilömäärärajoituksia ja terveysturvallisuusmääräyksiä, jotka olivat voimassa salien ollessa viimeksi auki joulukuussa. Kuntosaleilla voi treenata samanaikaisesti korkeintaan 10 henkilöä. Poikkeuksena on Aurumin kuntosali, johon voidaan ottaa samanaikaisesti 20 henkilöä. Educariumin ja Aurumin kuntosaleille on käytössä ajanvaraukset. Muilla kuntosaleilla (Formis, Roddis) ei ole käytössä ajanvarauksia. Mikäli käyttäjä saapuu paikalle ja maksimihenkilömäärä (10 hlöä) on täynnä, tulee hänen odottaa jonkun toisen henkilön poistumista ennen kuin voi itse mennä sisään kuntosalille.

Kaikissa CampusSportin liikuntatiloissa tulee noudattaa käytäntöjä, jotka mahdollistavat turvallisen harjoittelun kaikille:
– Liikuntatiloihin saa tulla vain täysin terveenä.
– Jokaisen käyttäjän tulee puhdistaa käyttämänsä laitteet ja välineet heti harjoittelun jälkeen suihkepullon ja paperipyyhkeiden avulla.
– Pukuhuoneissa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa on käytettävä kasvomaskia. Maskia tulee käyttää myös liikuntasuorituksen aikana, mikäli se on mahdollista.
Käytännöt kokonaisuudessaan löytyvät tästä uutisesta.

CS 10.1.2022