Hyppää sisältöön

Liikuntatuutoreiden Halloween-tanssibileet 4.11.2022

CampusSportin liikuntatuutorit järjestävät Halloween-teemaiset tanssibileet pe 4.11.2022 klo 19-21 Sport Sirkassa (Sirkkalankatu 13, sisäänkäynti Uudenmaankadun puolelta, soita summeria oven vasemmalla puolella). Tervetuloa tanssimaan yökerhomeiningillä ilman sitä yökerhoa. Meillä on soittolista ja tanssilattia, tuo sinä itsesi ja anna palaa. Ei koreografioita, jokaisen oma tyyli on paras tyyli. Voit halutessasi pukeutua naamiaisasuun.

Tapahtuma ei maksa mitään ja kaikki turkulaisten korkeakoulujen opiskelijat ja henkilökunnan jäsenet ovat tervetulleita. Ei siis tarvitse maksaa CampusSportin liikuntamaksua. Alkoholiton tapahtuma. Ei ennakkoilmoittautumista. Paikalla ei tarvitse olla heti klo 19, voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan.

Tapahtuman esteettömyystiedot: Sport Sirkan liikuntasali sijaitsee katutasossa eikä tilaan kuljettaessa joudu kulkemaan portaita. Liikuntasalissa on sukupuolineutraali esteetön WC. Pukuhuoneet sijaitsevat kellarikerroksessa, jonne on kulku ainoastaan portaita pitkin.

CS 20.10.2022