Hyppää sisältöön

Vielä on SportAppro lippuja saatavilla

Vielä on mahdollista hankkia lippu SportApprolle ja päästä kokeilemaan erilaisia liikuntamuotoja kokeilutuntien parissa!

SportAppro järjestetään 13.10.2022. SportApprolla osallistujat keräävät appropasseihin leimoja osallistumalla lajikokeiluihin ja ryhmäliikuntatunneille. Kaikki osallistujat saavat leimojen määrää vastaavan haalarimerkin sekä myös muita palkintoja tullaan jakamaan osallistujien kesken. 

Tapahtuman lippuja (10€) voi ostaa CampusSportin nettikaupasta ja yksittäisiin lajikokeiluihin ilmoittautuminen tapahtuu CampusSportin sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta. Näin ilmoittaudut: 1. Valitse nettisivuilla oleva linkki ”Varaa tunti”, 2. Valitse toimipiste: SportAppro, 3. Valitse tyyppi: Liikuntavuorot, 4. Valitse palvelu: Kaikki ryhmäajanvaraukset., 5. Valitse kalenterista 13.10.

Approlippu on henkilökohtainen ja etukäteisvarauksia lajikokeiluihin voi tehdä enintään kolme.

Jos et ole ilmoittautunut johonkin lajiin etukäteen, voit kuitenkin mennä paikan päälle katsomaan, jos paikkoja on vapaana. Tuntien paikoista 30 prosenttia jaetaan saapumisjärjestyksessä, joten todennäköisesti paikalle ajoissa saapumalla saa paikan tunnille. Poikkeuksena uintitekniikka ja padel tunnit, joihin kaikki paikat on varattavissa etukäteen. 

Tapahtuma on suunnattu kaikille Turun yliopiston, Turun ammattikorkeakoulun, Åbo Akademin, Yrkeshögskolan Novian, Humakin ja DIAKin opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Tervetuloa SportApprolle! 

CS 5.10.2022