Hyppää sisältöön

Varauskäytännöt

Ilmaiset kokeiluviikot ovat ohi, joten mikäli haluat jatkaa liikuntapalveluiden käyttöä, muista käydä maksamassa liikuntamaksu CampusSportin verkkokaupassa! Myös tuntivarausten osalta siirrytään tästä päivästä (19.9.2022) alkaen normaaliin päiväjärjestykseen. CampusSportin liikuntavuoroille ja -tunneille on käytössä ajanvaraukset, mutta myös ilman ennakkovarausta on mahdollista osallistua. Varaukset tehdään nettisivujen ”varaa tunti” -painikkeen kautta. Millekään kuntosaleistamme ei ole enää käytössä ajanvarauksia.

Liikuntavuorojen varaamista koskevat ohjeet:
– Liikuntavuoroille voi varata paikan 7 vuorokautta ennen vuoron alkua CampusSportin sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä. Paikkavaraus tulee tehdä viimeistään 30 minuuttia ennen vuoron alkua. Jokaisella käyttäjällä voi olla samanaikaisesti neljä varausta ja viisi jonopaikkaa. Ennakkovaraukset eivät ole käytössä seuraavilla vuoroilla: aamutunnit, Sport Sirkan omatoimivuoro, Just for fun -vuoro.
– Esteen sattuessa varaus tulee peruuttaa sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta. Peruutuksia ei oteta vastaan sähköpostitse tai puhelimitse. Peruutus tulee tehdä viimeistään 2 tuntia ennen vuoron alkua. Varausta ei ole tämän jälkeen mahdollista peruuttaa. Jonon kautta paikan saaneita koskee sama peruutusaikaraja. Jos olet jo tehnyt muita suunnitelmia päivälle etkä enää pysty osallistumaan vuorolle etkä voi seurata saatko mahdollisesti paikan, peruuta jonopaikkasi.
– Paikkavaraus tulee vahvistaa liikuntatilan kosketusnäytöllä viimeistään 10 minuuttia ennen vuoron alkua. Pelkkä tagin näyttäminen lukijaan ei riitä, vaan varattu aika tulee valita ja vahvistaa kosketusnäytöllä. Jos tuntivarausta ei vahvisteta, vapautuu paikka muille käyttäjille.
– Kahdesta käyttämättä jätetystä varauksesta seuraa automaattisesti kahden viikon varauskielto. Käyttämättä jätetyistä varauksista tulleet merkinnät poistetaan asiakkaan tiedoista syys- ja kevätkauden päätyttyä.
– Kaikille viikkotunneille voi osallistua myös ilman etukäteisvarausta (pl. erillismaksulliset kurssit). Sulkapallo-, pickleball- ja padel-vuoroilla kaikki kentät / paikat ovat varattavissa ennakkoon. Liikuntavuorojen paikoista 70 % voi varata ennakkoon ja loput paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Kaikkien osallistujien tulee vahvistaa paikkansa vuorolle liikuntatilan kosketusnäytöllä.

CS 19.9.2022