Hyppää sisältöön

Liikuntatuutoreiden tanssibileet 26.1.2024

CampusSportin liikuntatuutorit järjestävät tanssibileet pe 26.1.2024 klo 19-21 Sport Sirkassa (Sirkkalankatu 13, sisäänkäynti Uudenmaankadun puolelta, soita summeria oven vasemmalla puolella). Tervetuloa tanssimaan yökerhomeiningillä ilman sitä yökerhoa. Meillä on soittolista ja tanssilattia, tuo sinä itsesi ja anna palaa. Ei koreografioita, jokaisen oma tyyli on paras tyyli.

Tapahtuma ei maksa mitään ja kaikki turkulaisten korkeakoulujen opiskelijat ja henkilökunnan jäsenet ovat tervetulleita. Ei siis tarvitse maksaa CampusSportin liikuntamaksua. Ei ennakkoilmoittautumista. Paikalla ei tarvitse olla heti klo 19, voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan. Kyseessä on alkoholiton tapahtuma, mutta muita omia eväitä voi ottaa mukaan.

Tapahtuman esteettömyystiedot: Sport Sirkan liikuntasali sijaitsee katutasossa eikä tilaan kuljettaessa joudu kulkemaan portaita. Liikuntasalissa on sukupuolineutraali esteetön WC. Pukuhuoneet sijaitsevat kellarikerroksessa, jonne on kulku ainoastaan portaita pitkin.